Az iphone 4s kártyafüggetlenül mennyibe fog kerülni?
28.-án majd lemegy az ára.
Akkor mondj egy jobb telefont!!!!
Engem nem az érdekel, hogy apple hanem az h. nagyon jó telefon.
És eddig még nem semmilyen volt apple cuccom, és nem vagyok elvakult pl.: szerintem a samsung galaxy s2 majdnem olyan jó mint az iphone 4s.
Az is érdekel, hogyha azt tud valaki olcsóbban annak is örülök.
Egyébként meg tényleg mondj egy jobb telefont, ha tudsz!
Most pedig helyesen leírva :)
Akkor mondj egy jobb telefont!!!!
Engem nem az érdekel, hogy apple hanem az h. nagyon jó telefon.
És eddig még nem volt semmilyen apple cuccom, és nem vagyok elvakult pl.: szerintem a samsung galaxy s2 majdnem olyan jó mint az iphone 4s.
Az is érdekel, hogyha azt tud valaki olcsóbban annak is örülök.
Egyébként meg tényleg mondj egy jobb telefont, ha tudsz!
Egyik se jobb csak majdnem olyan jók!!!
A kamerája mindegyiknek rosszabb, a videó kártyája és a kijelzője... és nem samsung proci van az iphone-ban, az viszont igaz h. lg kijelzője van, de akkor is az iphone-nak van a legnagyobb képfelbontása.
Ja és egyik se csinálja azt amit mondasz neki...szó szerint:)
Volt már iphone-od?
Egy kamera nem csak a megapixel-től függ...
És az is lehet, hogy nem használnád ki a siri-t, valószínűleg én se, de most arról beszélünk mi tud több mindent és mi tudja jobban azt amit csinál mint a másik.
Az meg nekem soha nem tetszett, hogy akkora a telefon mint a monitorom el se fér a kezembe, sőt lassan már a zsebembe se fér el.
És az iphone az mindent felvásárol és továbbfejleszti azt. Hogyha samsung processzor van benne akkor miért nincs egyik samsungba se A5-ös proci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!