Hol kapható Apple iPhone 4 kamatmentes részletre? (KÁRTYAFÜGGETLEN! )
Egy,kamatmentes hitel legtöbbször csak átverés.Azaz lehet hogy a fentmaradó részre(nem 0%elöleggel) nem kell külön kamatot fizetned,de be kell csengetni ott helyben a kezelési költséget is ami lehet több is lesz mint egy havi részlet.
Második meg hogy minek neked egy ilyen teló ha még a részletrefizetéssel is zsidóskodsz?
Pénz nuku de villogni akarsz az almástelóval...gratula.
Ugy látom, hogy itt igazából a válaszolók többsége az, aki 14éves kis gyermek! Nem értem, mi közötök van hozzá, hogy más hogy akar telefont vásárolni. Igen is vannak olyan emberek, akik nem tudnak vagy nem akarnak kifizetni egybe 150-200ezer forintot egy telóra, és nem apuci veszi meg neki, mint ahogy ezek szerinte nektek.
Egy egyszerű kérdést tett fel a kérdező, és egyből az anyagi helyzetét vitatjátok és kérdöre vonjátok... szépek vagytok! Óvoda! Máskor inkább segítsetek, vagy ne írjatok semmit!
Egyéb iránt, ez a kérdés engem is érdekel! És igen, nekem sincs hirtelen 200ezrem telóra, mert kell másra is a pénz, és anyucikámtól sem kérek kölcsön emiatt. De részletre én is szivesen vennék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!