Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol kapható Apple iPhone 4...

Hol kapható Apple iPhone 4 kamatmentes részletre? (KÁRTYAFÜGGETLEN! )

Figyelt kérdés
Fogok vásárolni egy iPhone 4-et kamatmentes hitelre. Kártyafüggetlent szeretnék, mert a kártyafüggő készülékeket csak előfizetés ellenében kapom meg kamatmentes részletre. Valaki segítsen, nagyon fontos lenne! Köszönöm!
2011. okt. 5. 15:22
1 2 3
 21/22 anderon válasza:
Hello, érdekelne, hogy hol vetted kamatmentes részletre a telót, mert én is kerestem de még nem találtam.
2013. aug. 12. 22:53
 22/22 anonim ***** válasza:
51%
Annyira utálom ezt a "nekem a munkámhoz kell az iPhone" dumát. Valóban megbízható termékeket gyárt az Apple, de legyetek már annyira tökösek, hogy igen, fontos a megbízhatóság, de az is fontos, hogy felvághassak vele. Ennyi. Nem szégyen, ha divatos akarsz lenni. Telefonálásra, emailezésre, üzleti ügyek intézésre egy androidos készülék is megfelelő lenne.. Egyébként hol sikerült venned kamatmentes részletre? Engem is érdekelne, mert villogni akarok ^^ :D (Amúgy meg néhány kommentből az jött le nekem, hogy aki nem tud egy összegben kipengetni 200K-t, az 14 éven aluli, mert aki dolgozik, annak van rá pénze zsebből. Köszi... Nem értem, hogy akinek 200K alatt van a havi fizetése, miért ne vehetne divatos, minőségi telefont RÉSZLETRE.)
2014. márc. 22. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!