Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol kapható Apple iPhone 4...

Hol kapható Apple iPhone 4 kamatmentes részletre? (KÁRTYAFÜGGETLEN! )

Figyelt kérdés
Fogok vásárolni egy iPhone 4-et kamatmentes hitelre. Kártyafüggetlent szeretnék, mert a kártyafüggő készülékeket csak előfizetés ellenében kapom meg kamatmentes részletre. Valaki segítsen, nagyon fontos lenne! Köszönöm!
2011. okt. 5. 15:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Emberek! Furcsa feltételezések keringnek itten... miből gondoljátok, hogy kiskorú vagyok? Nem ismertek... és köszi, de nem villogásra kell az IPHONE. (ugyanis így kell írni, nem pedig úgy, hogy ÁJFON. Ez alapján inkább ti vagytok gyermekek, az ő szokásuk így írni.) Tehát, nekem üzleti telefon gyanánt kéne'. Értékelhető választ nem kaptam, tehát csak az írjon ide legyenszíves, aki tud is valami értékelhetőt hozzászólni a témához. Köszönöm! Üdv: Egy felnőtt ember, aki csupán tájékozódni kíván.
2011. dec. 2. 18:26
 12/22 anonim válasza:
Tescóba lehetett, minden apple termékre 0%os hitel volt!!
2012. júl. 2. 16:58
 13/22 anonim ***** válasza:
Tényleg mennyi bunkó van itt. Ha anyád mosógépet vesz részletre (100k), az persze rendben van, ha valaki 200 k-ért akar telót venni, annak meg legyen a zsebébe ennyi, különben irgum-burgum, adjunk neki!
2012. júl. 11. 13:36
 14/22 bp1985 ***** válasza:
0%
Soha az életbe nem vettem hitelre semmit. Ami kell, azt megveszem egybe. Se kocsi, se telefon, se semmi hitelem nincs. Akinek ilyen kaliberű, és árú telefon kell, annak van pénze rá kifizetni. Akinek meg nincs, az csak divatból veszi.
2012. júl. 11. 21:50
 15/22 anonim válasza:
az utolsóval egyet kell hogy értsek... ha valamire nincs pénzed, ne akard... én akkor se vennék fel hitelt ha kést nyomnának a torkomhoz hogy vegyek. 20 éves vagyok, fél évig gyűjtöttem az iPhone-ra.. vállalkozó vagyok, én se játszani vettem. üdv
2012. aug. 9. 20:38
 16/22 anonim ***** válasza:

OKé, ez is egy álláspont, meg az is, aki úgy gondolja, hogy részletre vásárol. Az emberek általában azokat a dolgokat veszik meg részletre, amire szükségük van, vagy vágynak rá, de nincs egyszerre ennyi pénzük. Azért hoztam fel a mosógépet, mert az minden háztartásban van, életünk része, viszont van, akinek annyi a havi fizetése, amennyibe egy mosógép kerül. Míg egy telefonra lehet gyűjtögetni, addig egy mosógép vagy mondok jobbat: hűtőgép az életünk mindennapjaihoz hozzátartozik. Ha tönkremegy, és nem éri meg javíttatni (márpedig úgy csinálják ma már, hogy ne érje meg), venni kell.

Nem ítélkezünk, mindenki maga dönti el, hogy miért akar eladósodni. A kérdés nem arra vonatkozott, hogy a kérdező felvegyen-e hitelt, hanem arra, hogy hol vegyen fel? Ő már eldöntötte.

2012. aug. 21. 09:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Huha. Latom itt rengeteg ember ismer engem... tudjak a penztarcam tartalmat, tudjak hany eves vagyok, tudjak miert vennem reszletre iPhone-t! Nem gondoltam volna, hogy ennyire kozismert leszek valaha is. Na de komolyra forditva a szot emberek... a kritikak es pocskondiazasok helyett inkabb tanacsokat irtatok volna. Miert erdekel benneteket, hogy van-e penzem a tervemre vagy sem, es hogy miert eppen reszletre akarom megvasarolni az iPhone-t? Tudjatok mit... amig ti itt ostoban kritizaltatok, addig hopsz, vettem egy iPhone 4S-t. Bar nem reszletre, ahogy eddig terveztem, de ez most lenyegtelen es MAGANUGY. Azt pedig el se kezdenem magyarazni, hogy nem csak azok valasztjak a reszletfizetest akik nem tudjak egy osszegben kifizetni az adott termeket... tudjatok, ez egy penzugyi dolog, de ti ezt ugysem ertitek. Ezek utan Ram sutitek a belyeget, hogy tizeneves gyerek vagyok, amikor ez ratok igaz.
2012. aug. 31. 09:11
 18/22 anonim válasza:
96%

Hy. Akkora gyökerek vagytok, hogy az valami elképesztő, feltett egy normális kérdést és ennyi.

Én kamatmentes hitelre vettem tabla gépet, meg kb mindent ami itthon van, és lám mindet szépen kifizettem, ha egyb kellett volna venni 5havi fizut egybe kelleet volna kicsengetnem. Autót is hitelre vettem 3 évre és 1.5 év alatt kifizettem. Meg van mindenem és nincs tartozásom és pénzem is van. Aki ilyeneket ír az vagy jó módú családba született v egyszerűen megvesznek neki mindent. De majd meg tudjátok remélem. Üdv 21/F

2013. jan. 1. 10:14
 19/22 anonim válasza:
3%
Ba...am szájon ezt az okoskodó majmot aki ilyen kérdést feltesz. Haljon meg éhen!
2013. jún. 16. 19:20
 20/22 A kérdező kommentje:
Neked is jo egeszseget kivanok kedves utolso hozzaszolo. Melysegesen szegyellem magam hogy venni mereszeltem egy iPhone-t. Raadasul kamatmentes reszletre, mivel nem volt akkor eppen annyi penzem. Igen en is tudom, sok ember ehezik. Ez valoban nagy problema plane, hogy egyszer en is ateltem meg nagyon regen. Igen, ezt bizonyara nem gondoltad volna. Egyszer majdem bele is doglottem szoval beletrafaltal. Jol tenned ha nem itelkeznel elsokent. Plane, hogy azt sem tudod ki vagyok. Ha nem tudsz rolam semmit ne itelkezz. Tovabbi finomsagokban gazdag szep napot!
2013. júl. 3. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!