Hol kapható Apple iPhone 4 kamatmentes részletre? (KÁRTYAFÜGGETLEN! )
OKé, ez is egy álláspont, meg az is, aki úgy gondolja, hogy részletre vásárol. Az emberek általában azokat a dolgokat veszik meg részletre, amire szükségük van, vagy vágynak rá, de nincs egyszerre ennyi pénzük. Azért hoztam fel a mosógépet, mert az minden háztartásban van, életünk része, viszont van, akinek annyi a havi fizetése, amennyibe egy mosógép kerül. Míg egy telefonra lehet gyűjtögetni, addig egy mosógép vagy mondok jobbat: hűtőgép az életünk mindennapjaihoz hozzátartozik. Ha tönkremegy, és nem éri meg javíttatni (márpedig úgy csinálják ma már, hogy ne érje meg), venni kell.
Nem ítélkezünk, mindenki maga dönti el, hogy miért akar eladósodni. A kérdés nem arra vonatkozott, hogy a kérdező felvegyen-e hitelt, hanem arra, hogy hol vegyen fel? Ő már eldöntötte.
Hy. Akkora gyökerek vagytok, hogy az valami elképesztő, feltett egy normális kérdést és ennyi.
Én kamatmentes hitelre vettem tabla gépet, meg kb mindent ami itthon van, és lám mindet szépen kifizettem, ha egyb kellett volna venni 5havi fizut egybe kelleet volna kicsengetnem. Autót is hitelre vettem 3 évre és 1.5 év alatt kifizettem. Meg van mindenem és nincs tartozásom és pénzem is van. Aki ilyeneket ír az vagy jó módú családba született v egyszerűen megvesznek neki mindent. De majd meg tudjátok remélem. Üdv 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!