Vodafone-nál lehet az iPhone-t részletre venni?
Ne akarj Iphone-t venni, ilyen egyszerű. lol
ZTE Blade vagy Samsung Galaxy S.
nem én szeretnék, a páromat szeretném meglepni vele, ha ennyire érdekel.
Amúgy az iPhone-nak van rengeteg alkalmazása, 1000X szebb, jobb a kijelzője, maga a telefon is jobban tetszik, jobb az op.rendszere, androidosra már van vírus, erre soha a büdös életben nem lesz.
Ez 2 év múlva is értékes lesz, az androidos elértéktelenedik, plusz ha előfizura veszed, egyáltalán nem drágább az androidosoknál
remélem ennyi ok elég lesz
De amúgy neked(nektek, andorid fanoknak) miért fáj az, hogy én iPhone-t akarok venni??
"nem én szeretnék, a páromat szeretném meglepni vele, ha ennyire érdekel. "
Értem én, hogy meg szeretnéd lepni vele de ha nincs rá lóvé akkor minek akarod magad egy ilyen miatt költségekbe verni?
"Amúgy az iPhone-nak van rengeteg alkalmazása"
Androidnak több ezer.
"1000X szebb, jobb a kijelzője"
SuperAmoled kijelzős Samsungnál nem jobb.
"jobb az op.rendszere"
Pont azért nem jó, mert zárt.
"androidosra már van vírus"
PC-re is van több millió vírus, még sem kaptam még el egyet sem. Akkor szerinted ha tényleg létezik ilyen mennyi a reális esélye, hogy megkapod? Elárulom: nulla
"erre soha a büdös életben nem lesz."
A PS3-ra is azt mondták, hogy nem lehet feltörni. 4 év alatt csak sikerült.
"Ez 2 év múlva is értékes lesz"
Nem lesz mivel akkor már lesz Iphone 5 vagy 6.
"az androidos elértéktelenedik"
Folyamatosan fejlesztik az Androidot is.
"plusz ha előfizura veszed, egyáltalán nem drágább az androidosoknál"
Nem hát csak a havidíj meg 20 ezer havonta.
"De amúgy neked(nektek, andorid fanoknak) miért fáj az, hogy én iPhone-t akarok venni??"
Nem fáj csak szeretetném ha tisztán látnád a dolgokat.
Egyébként bármilyen telefont veszel mind elértéktelenedik egy idő után.
De például nagy hátránya az Iphone-nak, hogy zenét csak Itunes-al lehet rárakni, netről letöltött zenét nem szereti csak amit legálisan vásároltál. Bluetooth használhatatlan fájlküldésre, mert egyszerűen le van tiltva pár dolog a telefonban, mert az Apple feje(Steve Jobbs) kitalálta, hogy úgyis mindenki warez képet/zenét küldözgetne Bluetooth-on.Flash-t nem támogatja és soha nem is fogja ezt kijelentették. Na kb ennyi jutott most eszembe. Amúgy csak beszélgetünk nem csesztetésből írom ezeket. Szeretek kulturáltan véleményt cserélni. :)
az apple-nek több alkalmazása van, több mint 300 000+ nem írhat rá mindenki programokat, ezért azok jobbak, minőségibbek
a retina kijelző szerintem szebb
nekem megfelel az op-rendszer, jobban tetszik, mint az android, ha nagyon zavarna a zártság, lehet jailbrakelni
én még nem hallottam olyat, hogy egy asztali mac vírusos lett volna, pont ezért nem lesz ez sem, mert bonyolultabb rá programokat írni
lehet, hogy lesz iphone 5,6, de a 4-et 32gb-osat 2 év múlva is el lehet majd adni 100 000-ért, míg pl egy htc-ből évente többet csinálnak, ezért 1 év alatt is sokat esik az ára
vodánál 137000ft, havi 6000 előfizuval, előfizetés nélkül egyik okostelefon se jó semmire, net nélkül csak olyan mint egy szimpla telefon(sok alkalmazáshoz kell net)
bluetooth, zene felrakása,stb. jailbreakkel megoldható, ráadásul már legális, ha nem is lenne, akkor egy restore és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!