Vodafone-nál lehet az iPhone-t részletre venni?
köszi mind a kettőtöknek!
utolsó! ha nem vagyok indiszkrét, elárulod, mennyiért vetted, és mennyit, meddig fizetsz rá (részletet)?
köszi
Meg azért minőségbe is van különbség..:)
Pl tegnap láttam youtuben Galaxy S töréstesztet és 160 centiről elsőre betört,és még a képernyő is tropa lett, ellenben az IPhone még ha be is törik akkor sem lesz a képernyőnek baja
Az első okostelefon az apple (azaz annak idején még machintos) tulajdona.. A 90-es években dobtak ki 3 vagy 4 szériát.. A felső 10000 telefonja volt igaz feketefehér kijelző, kamera nélkül, meg ceruzával és nem ujjal működő kijelző, stb stb ... De akkor is az övéké az első okostelefon. A Tablet az sajnos nem az ő tulajdonuk, mert ebből az előbb említett telefont fejlesztette tovább egy ismeretlen kis cég és csinált belőle egy ormótlan de mégis tabletet... A mai viszonyletban vett csúcsmodertn Tablet sem az apple kezdte el .. Ő találta ki ő kezdte el a fejlesztést, de a piacradobást egy másik gyártó 1 vagy 2 héttel hamarabb meg tudta tenni, így hát erről lecsúszott. A gondolat az övé.. Tehát ez lopás (amiből egyébként per is lett és nyert az apple nem tudom mennyi pénzt) de a lényegen nem változtat.
Ha valaki kinyit egy HTc-t vagy egy galaxy s-t vagy bármilyen szart akkor made in china meg egyéb szarok fogják fogadni. Az apple-nél nincs ilyen. Ott minőség, stabilitás, remek design van egybe téve.
Mindenki jön itt az androidjával.. Azoktól csak annyit kérdeznék hogy az oprendszernek mi a f@sz köze van egy telefonhoz egy gyártóhoz egy céghez .. Semmi.. Ha össze akarsz hasonlítani akkor ne a rendszert hasonlítsd a telefonhoz hanem a telefont telefonhoz vagy rendszert rendszerhez.. Jah de nem tudsz még egy olyan gyártót mondani aki saját rendszert is fejleszt és nem 600 különböző gyártó terékei helyett saját maga gyárt és fejleszt minden.. Ez az apple... Lehet vitatkozni rajta hogy melyik a jobb .. De fölösleges..
A mai emberek android fanok mert olcsón jutnak "okos " telefonhoz.. De hiába android fan vagy ios fan bárki.. Nem tudja kihasználni egyikőtök sem a telefont és nem is tudjátok hogy hány millió funkciója van még azon kívül amit ti ismertek...
A kérdezőnek meg annyit, hogy egy nőnek sem éri meg ilyen kölcsönbe verni magad.. Ha kell vegye meg, vegyél inkább neki valami szép karkötőt vagy valami, de ez pont nem az a termék ..
köszi, utolsó:) az a helyzet, hogy már megvettem, de nem részletre, előfizetéssel, 180E-ért:) igaz nem a vodafonnál, de sebaj:)
és igazad van, telefont telefonnal, rendszert rendszerrel hasonlítunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!