Nokia N9 vs. Sony Ericson XPERIA Mini Pro?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 17:53
21/27 anonim válasza:
Semmiben, csak azt írtad hogy tudásban és árban hazavágott mindent :D Közben annyiba került, mint egy iphone 3G (160k) az N95 8GB-hoz, meg az N82-höz sokkal olcsóbban hozzá lehetett jutni.
22/27 anonim válasza:
mikor került az 5800 160k-ba? mert én szerintem soha...és lehet fikázni, nekem 2 is volt egymás után(persze mert az elsőt ellopták) az volt az egyik teló, ami a legtovább volt nálam, és a második, ami most is van, az egy xperia x10i. voltak hibái az 5800-ának, de attól, hogy nem tudsz feltenni rá sok játékot, még jól használható teló...attól függetlenül hogy a procija manapság már őskövület..
23/27 anonim válasza:
Valóban, minden benne volt/van, ami kell. Viszont ha megfordítjuk a dolgot, olyat már tudnék mondani, amiben az 5800 jobb az N95-nél. Persze ez utóbbi is nagyágyú volt a maga idejében, ez tény.
24/27 anonim válasza:
jó a kijelző mérete, meg felbontása jobb. viszont inkább egy gombos N széria, mint az gagyi fajta rezisztív szerintem. plussz nekem az S60 V3 is jobban tetszik
25/27 anonim válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy az N95-nél a GPS sem volt az igazi, időbe telt neki, amíg használatra kész állapotba került. Ezen kívül az 5th szoftver igen sok újat kapott az N95-öséhez képest.
26/27 anonim válasza:
Nekem a 8GB-os verzió volt és az szabad ég alatt azonnal talált jelet.(fejlesztették a simához képest)
De pár dologban visszalépés is volt. pl a főképernyő rohadt sivár az 5800-án
27/27 anonim válasza:
Igen, de ezt a v52-es szoftver-verziónál kiküszöbölték, ahogyan sok minden mást is. A sima N95-nél emlékszem, a GPS-nek el kellett érnie a normál üzemi hőmérsékletet az indítás után. Ez kb. 5 percet vett igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!