Nokia N9 vs. Sony Ericson XPERIA Mini Pro?
Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 17:53
1/27 anonim válasza:
Sony Ericson XPERIA Mini Pro
A Nokia kultusznak vége :P
3/27 anonim válasza:
nem egy kategória, de N9
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:56
ha nem tudod milyen, minek írsz?
4/27 A kérdező kommentje:
Első,azért el kellene olvasni róla 1-2 tesztet...:)
2011. szept. 20. 18:02
5/27 anonim válasza:
N9 már nem symbian hanem Harmattan ! Nokia kultusznak nincsen vége ! Win 7 mobilok lesznek jövőben... androidból megvan az okuk miért maradtak ki ..
6/27 anonim válasza:
Xperia meg minden 2 embernek lesz az van mindig amit a tv ben bámultok pedig annak jobbak is..
7/27 anonim válasza:
Ha megteheted, akkor Nokia N9-et vegyél.
8/27 anonim válasza:
Még így a az SE mondanám!
a MeeGo nem rossz rendszer, de kevés rá az app, nem kiforrott Op. rendszer!
9/27 anonim válasza:
a MeeGo is fel fog majd kapaszkodni azért, de szerintem mini pro is egyenlőre jó. pénteken megyek egy konferenciára, ahol majd mutogatják az n9-et és a harmattan-t, kiváncsi vagyok már rá. de ha kijön, elég drága lesz, szerintem onnantól lesz érdemes vásárolni, mikor már elkezdődnek az alkalmazásfejlesztések a MeeGo-ra.
10/27 Dave46 válasza:
Mi köze egymáshoz a két telefonnak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!