Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N9 vs. Sony Ericson...

Nokia N9 vs. Sony Ericson XPERIA Mini Pro?

Figyelt kérdés
2011. szept. 20. 17:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ezt csak kíváncsiságból kérdeztem:)
2011. szept. 21. 13:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy Nokia. A Sony Ericsson az nem márka.
2011. szept. 21. 16:02
 13/27 anonim ***** válasza:

meg a jóédes.... minőségileg inkább veszek 5 SE-t mint Nokiát s nem azért mondom mert utálom, sőt szerettem régen, 4 telefont vettem egymás után s egyfeszt kellet vigyem a szervízbe. Vodánál vettem mind a 4 et. Nokia 1209

- Nokia 1616 - Nokia 2700 classic - Nokia-5230 - Nokia C5-03. Nokia C5-03 van most, 2x voltam már vele szervízbe, 1x a képernyő ment tönkre, nem ragált semmire, most egy hete meg lefgyot mikor fotózni akartam. Vigyáztam rájuk, s mégis tönkementek, nálam a Nokia elvesztette a bizlmát, most van egy Sony Ericson Xperia mini pro-m. Mióta megvettem működik minden probléma nélkül, a Nokia C5-03-at meg odaadtam a fiam egyik barátjának hogy botolja el...

SE-t ajánlom, vagy a Samsungot ;-)

2011. szept. 21. 17:04
 14/27 anonim ***** válasza:
a c5-03 meg az 5230 persze, hogy gagyi...minden oldal televan azzal, hogy azokat nem szabad megvenni. viszont az N9 az már teljesen más tészta lesz.
2011. szept. 21. 17:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Annak idején az 5800 XpressMusic-nak sem volt párja a Földön, ugyanugy, ahogy most az N9-nek nem lesz. Hiába a nagyobb proci és sokat ígérő Android rendszer vele szemben, attól még nem fog többet érni... Nokiák közt is tudni kell választani.
2011. szept. 21. 17:38
 16/27 anonim ***** válasza:
Az 5800-át már a megjelenésokor sz@rnak tartottam. Már akkor láttam, hogy kezelhetetlen, mert volt tapasztalatom kapacitív kijelzővel előtte (iphone). Az N9-el elvileg végre befejezi a Nokia a fos sorozatát, amit az 5800-val kezdett. De még az N9 is gyengébb lesz sajna, mint a konkurens modellek hasonló áron :S
2011. szept. 21. 17:53
 17/27 anonim ***** válasza:
Igen, voltak hibái az 5800-nak, elvégre az első teljes érintős Nokia telefonként érkezett. Viszont tudásban és árban is hazavágta az akkor piacon lévő összes telefont. Igaz, kicsit lassú, kicsit elavult már a rendszer, nekem viszont a mai napig van egy, én még az elsők között rendeltem egyet annak idején. Igen tartós akkuval jött, zenében verhetetlen minden téren, és app-okat is találtam rá mindig, amire szükségem volt. Az 5800 egy mérföldkő volt, és legyen bármilyen "öreg" egy sokak szerint fapados Symbian-nal, egy biztos: amíg működik nem fogok tőle megválni.
2011. szept. 21. 18:11
 18/27 anonim ***** válasza:
sok gombos N szériás lenyomta már akkor is, amikor kijött. pl az N95, meg az N82 is jobb volt nála és 1-1,5 évvel fiatalabb voltak...nem csúcstelónak készült, csak kikelett adni egy tapicskolósat nekik feltétlenül. de a gombos N széria jobb vétel volt a kezelhetőségük és tudásuk miatt.
2011. szept. 21. 18:53
 19/27 anonim ***** válasza:
*idősebbek voltak, nem fiatalabbak
2011. szept. 21. 18:56
 20/27 anonim ***** válasza:
És mivel tudott többet, azon kívül, hogy 5 Mpx-es kamerája volt?
2011. szept. 21. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!