Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sajnáljátok ti is azokat...

Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?

Figyelt kérdés
Sokan nélküle csak szenvednének, facebook stb nélkül. Szerintem szánalmas. Nekem kb semmit nemjelent egy mobil azon kívül hogy telefonálok rajta. Nem arról van szó hogy én nem tudtam vna venni érintőképernyős hiperszuper lekvárt de szerintem semmit nem ér.
2011. szept. 20. 16:03
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"Hanem azokkal van abjom akik például éjjel nappal a facebookon lógnak és értelmetlen hülyeségeket írnak ki csak hogy legyen valami kiírva. Mire jó ez?"

- Ehhez nem szükséges pont mobil, mehtehetik egy laptop-on is. A facebook-al kapcsolatban meg: abszolút el kéne törölni a Föld felszínéről az egészet, sok ember életét könnyítenék meg ezzel. De ez megintcsak másik téma.

2011. szept. 23. 16:51
 32/32 anonim ***** válasza:

Na és téged mi bánt abban kérdezö ha valaki egész nap elvan a mobiljával?

Fakkbukkom nincs, mert baromság és felesleges, de elég sokat játszok vagy használok alkalmazásokat, esetleg netezek a mobilom. Legalább 4-szer annyit mint amennyit telefonálok. Nekem ezért van okostelefonom, mert kihasználom a lehetöségeit és nem fogom csak azért nem kihasználni amit lehet, mert hozzád hasonló okostojások szerint felesleges :)

2011. szept. 23. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!