Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?
Kiegészíeném az előző hozzászólásomat:
Elnézést, ha ez sértő, de valakinek le kell írni: a kérdező vagy még gyerek, vagy csupán az értelmi fejlődésben tart még ott.
"Szerintem szánalmas. Nekem kb semmit nemjelent egy mobil azon kívül hogy telefonálok rajta."
- Már elnézést, de ha elutazok valahová, nem fogok az autómba GPS- szerelni, esetleg egy fényképezőt vinni, ráadásnak egy mp3 lejátszót berakni, ha zenét hallgatni támad kezvem, plusz még a mobilomat is vinni, nem, miért is tenném, mikor egy készülékben megtalálok mindent. Es ezek nem nagy dolgok, mégis jól jönnek a telefonáláson kívül.
én nagyon örültem anno, mikor zenelejátszókat, kamerákat tettek a telefonokba, hiszen nem kellett 3 eszközt cipelni, elég volt egyet.
az, hogy még netezni is tudok vele, ha hirtelen szükségem van valamire, az külön jó. (menetrendek, egyetemi ügyekhez elérem a neptunt, megnézem az emailjeimet)
nincs hozzáragadva a kezemhez, nem facebookozok vele megállás nélkül, viszont kihasználom a funkcióit.
egyáltalán nem tartom szánalmasnak azokat, akik (ha már kiadnak egy kisebb fizetésnyi összeget a telefonra) élnek a lehetőségekkel.
igen, a tizenéves kis csírákat tartom szánalmasnak, akik apuka pénzén vett telefonnal gizdulnak.
aki saját maga dolgozott meg a telefonja, egyéb cucca áráért, az nem azért vette, hogy menőzzön a haverok előtt, hanem hogy használja.
/ugord át azokat ,akik nem fogták fel a kérdést/
Igen, sokan vannak akik szeretnének gazdagabbnak, menőbbnek tűnni a valóságnál. Van néhány 10e forintjuk arra, hogy vegyenek egy drága telefont, de nincs nincs néhány 10 milliójuk arra, hogy luxuslakást, vagy autót vegyenek. Ezért az autó szerintem is más téma, mint a telefon.
/legalább a további válaszolóknak: azokról szól a kérdés, akik erőn felül és igazából feleslegesen vesznek drága, nagytudású telefont, nem pedig minden okostelefon tulajról/
Ebben mi a félre érthető??
"Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?"
Semmi. Egyértelmű, hogy kikre/mire gondol.
Valaki jól értelmezte a kérdést de rengetegen félreértelmezték.
Nekem nem azzal van bajom ha valaki zenét hallgat, fényképez, megnéz valamit neten hirtelen ha kell mobilról.
Hanem azokkal van abjom akik például éjjel nappal a facebookon lógnak és értelmetlen hülyeségeket írnak ki csak hogy legyen valami kiírva. Mire jó ez? Láttam már olyat hogy kiírta hogy "éhes vagyok" Hát erre csak azttudnám mondani hogy egyél b*zdmeg. Mégis kit érdekelnek az ilyenek?
Aki írta hogy vagy kisgyerek vagyok vagy visszamaradott: 17 éves vagyok, nem visszamaradott, de tudom magamról hogy úgyse érdekel a mobil téma ezért nem is veszel drága mobilt. Van egy mobilom ami nagyából elegáns és ezt is arra használom mint amire egy drágábbat használnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!