Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sajnáljátok ti is azokat...

Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?

Figyelt kérdés
Sokan nélküle csak szenvednének, facebook stb nélkül. Szerintem szánalmas. Nekem kb semmit nemjelent egy mobil azon kívül hogy telefonálok rajta. Nem arról van szó hogy én nem tudtam vna venni érintőképernyős hiperszuper lekvárt de szerintem semmit nem ér.
2011. szept. 20. 16:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen igaza van, aki azt írta, az autó és a mobil egy téma. Vannak olyan emberek, akik adott helyzetben kihasználják a mobil extra szolgáltatásait. Igen, sokszor jön jól a net, ha épp meg kell nézni valami fontosan, vagy a pl. a GPS is akár. És ettől még nem facebook-b..zik, csak a 21. században élnek agyilag is, nem csupán testileg. Az, hogy valaki meg netfüggű, ahhoz nem kell pont egy mobil, PC-n is csünghet egész nap.
2011. szept. 23. 09:44
 22/32 anonim ***** válasza:
90%

Kiegészíeném az előző hozzászólásomat:

Elnézést, ha ez sértő, de valakinek le kell írni: a kérdező vagy még gyerek, vagy csupán az értelmi fejlődésben tart még ott.

"Szerintem szánalmas. Nekem kb semmit nemjelent egy mobil azon kívül hogy telefonálok rajta."

- Már elnézést, de ha elutazok valahová, nem fogok az autómba GPS- szerelni, esetleg egy fényképezőt vinni, ráadásnak egy mp3 lejátszót berakni, ha zenét hallgatni támad kezvem, plusz még a mobilomat is vinni, nem, miért is tenném, mikor egy készülékben megtalálok mindent. Es ezek nem nagy dolgok, mégis jól jönnek a telefonáláson kívül.

2011. szept. 23. 09:51
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

én nagyon örültem anno, mikor zenelejátszókat, kamerákat tettek a telefonokba, hiszen nem kellett 3 eszközt cipelni, elég volt egyet.

az, hogy még netezni is tudok vele, ha hirtelen szükségem van valamire, az külön jó. (menetrendek, egyetemi ügyekhez elérem a neptunt, megnézem az emailjeimet)

nincs hozzáragadva a kezemhez, nem facebookozok vele megállás nélkül, viszont kihasználom a funkcióit.

egyáltalán nem tartom szánalmasnak azokat, akik (ha már kiadnak egy kisebb fizetésnyi összeget a telefonra) élnek a lehetőségekkel.

igen, a tizenéves kis csírákat tartom szánalmasnak, akik apuka pénzén vett telefonnal gizdulnak.

aki saját maga dolgozott meg a telefonja, egyéb cucca áráért, az nem azért vette, hogy menőzzön a haverok előtt, hanem hogy használja.

2011. szept. 23. 10:21
 24/32 anonim ***** válasza:
78%

/ugord át azokat ,akik nem fogták fel a kérdést/

Igen, sokan vannak akik szeretnének gazdagabbnak, menőbbnek tűnni a valóságnál. Van néhány 10e forintjuk arra, hogy vegyenek egy drága telefont, de nincs nincs néhány 10 milliójuk arra, hogy luxuslakást, vagy autót vegyenek. Ezért az autó szerintem is más téma, mint a telefon.

/legalább a további válaszolóknak: azokról szól a kérdés, akik erőn felül és igazából feleslegesen vesznek drága, nagytudású telefont, nem pedig minden okostelefon tulajról/

2011. szept. 23. 11:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha erről szól, előbb meg kéne tanulni megfogalmazni egy kérdést, hogy ne legyen többértelmű.
2011. szept. 23. 12:02
 26/32 anonim ***** válasza:

Ebben mi a félre érthető??

"Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?"

Semmi. Egyértelmű, hogy kikre/mire gondol.

2011. szept. 23. 13:13
 27/32 anonim ***** válasza:
Nem ennyiből áll a kérdés...
2011. szept. 23. 13:19
 28/32 A kérdező kommentje:

Valaki jól értelmezte a kérdést de rengetegen félreértelmezték.

Nekem nem azzal van bajom ha valaki zenét hallgat, fényképez, megnéz valamit neten hirtelen ha kell mobilról.

Hanem azokkal van abjom akik például éjjel nappal a facebookon lógnak és értelmetlen hülyeségeket írnak ki csak hogy legyen valami kiírva. Mire jó ez? Láttam már olyat hogy kiírta hogy "éhes vagyok" Hát erre csak azttudnám mondani hogy egyél b*zdmeg. Mégis kit érdekelnek az ilyenek?

Aki írta hogy vagy kisgyerek vagyok vagy visszamaradott: 17 éves vagyok, nem visszamaradott, de tudom magamról hogy úgyse érdekel a mobil téma ezért nem is veszel drága mobilt. Van egy mobilom ami nagyából elegáns és ezt is arra használom mint amire egy drágábbat használnék.

2011. szept. 23. 16:01
 29/32 A kérdező kommentje:
*veszek
2011. szept. 23. 16:02
 30/32 anonim ***** válasza:
Azt tartom szánalmasnak amikor amikor azt hallom újgazdag gyerektől hogy:Hű nézd milyen menő az új ájfónom vagy hogy Nézd milyen gyors a galaxy s2m most húztam fel a procit 3ghz-re.A telefon ma már nemcsak telefonálásra való és ezt el is fogadom de aki csak a hype vagy az e-pénisz növelése miatt vesz méregdrága telefont azt túlzónak tartom.(kommentemmel nem akartam megbántani az iphone-t használókat vagy a telefontuningolókat mielőtt még nekemtámadna valaki)
2011. szept. 23. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!