Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sajnáljátok ti is azokat...

Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?

Figyelt kérdés
Sokan nélküle csak szenvednének, facebook stb nélkül. Szerintem szánalmas. Nekem kb semmit nemjelent egy mobil azon kívül hogy telefonálok rajta. Nem arról van szó hogy én nem tudtam vna venni érintőképernyős hiperszuper lekvárt de szerintem semmit nem ér.
2011. szept. 20. 16:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Nekem is csak kukás Bladem van, de kihasználom szerencsétlent. :D

Viszont olyan szempontból nagyon szimpatikus a kérdező, hogy pusztán villogásból nem vesz drága telefont, ha nincs rá szüksége. Elkeserítő a sok Galaxy Ace, S, meg ájfónos kérdés, hogy alapszinten sem tudják használni, csak a pénzt szórták.

2011. szept. 20. 16:56
 12/32 Panda Péter ***** válasza:
16:56: ebben teljesen egyetértek, tényleg idegesítő.
2011. szept. 20. 17:13
 13/32 anonim ***** válasza:

Kérdezö, akkor most szabadulj meg a fejedre szorult csötöl, hogy egy kicsit szélesebben láss.

Van aki nem csak telefonálásra használja a mobilját. Van aki kihasználja minden lehetöségét és neki az okostelefon felel meg és nem a csak telefonálásra jó régi gombos.

Azért nem kéne leszólni másokat csak azért, mert nem úgy gondolkodnak mint te.

2011. szept. 20. 20:34
 14/32 anonim ***** válasza:

Az autós példa is ugyan az a helyzet, mint a mobil téma.

Kocsi/mobil.

Alapfunkció: eljutni A-ból B-be/ hívni, sms-ezni.

Extra szolgáltatások: kényelmes, gyors/ lehet rajta zenét hallgatni, netezni.

Küllem: jó, karizmatikus megjelenés/ épp aktuális, elegáns design.

Ahogy te többre értékelsz mondjuk egy mercit egy trabantnál, mert gyorsabb, kényelmesebb, úgy más is többre értékelhet egy modern telefont, mert vannak kényelmi extra szolgáltatásai.

Pedig a trabanttal is el lehet jutni A-ból B-be, és a merci is kb csak villogásra jó. A mobil is, akogy a kocsi is, azon felül, hogy használati tárgy (aminél az átlag minél kényelmesebbet, több szolgáltazást nyújtót preferálja), egyben státusz-szimbólum is. Az már a te döntésed, hogy ezt mennyire veszed figyrlembe. Ha valaki inkább luxusautót vesz, illetve luxus mobilt vesz egy szegényesebb kivitel helyett, aut ugyanabból az indíttatásból tesz. Ne a mobiljuk alapján ítéld meg az embereket és rendben leszel.

2011. szept. 20. 21:28
 15/32 anonim ***** válasza:
89%

Látom nagyon félre értettétek a kérdezőt. Azzal semmi baja nincs aki értelmesen használja a telefonját pl munkához (email-ek, netezés) és néha kikapcsolódásra. És nem azzal kel és fekszik, hogy a faszbúkot nézegesse meg állandóan játszon rajta.

Mert csak f@szbúkozni, meg hülye játékokkal játszani teljesen felesleges egy 120e-s monil, főleg a kis hülye tiniknek akik függnek a hülye f@szbúktól. Azzal kelnek és ha nem tudnának egész nap rajta lógni akkor elvonási tüneteik lennének. És ez nem csak a tini korosztályra jellemző hanem még sok huszon évesre is.

Továbbá ott van a sok nyominger aki "mutogatja" a mobilját és azt hiszi, hogy ettől menő lesz.

Na ezek a szánalmas idióták.

Ezekre gondolt a kérdező.

Nekem sem azokkal van bajom akik drága autót vesznek hanem azokkal akik drága autót vesznek és ettől gyökér bunkó köcsögök lesznek.

2011. szept. 22. 20:27
 16/32 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:27

Na végre valaki aki 100%-ig pontosan megértette a kérdésem:) Pont azokra gondoltam amit ő leírt.

2011. szept. 22. 21:33
 17/32 anonim válasza:
Nem. Az szánalmas.
2011. szept. 23. 00:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Azokat csak papapénzénsznob csicskáknak hívom.
2011. szept. 23. 03:47
 19/32 anonim ***** válasza:
teljesen egyetértek a kérdezővel. Aki nem használja ki annak teljesen felesleges. Sok 16 éves kisgyerekmek minek iphone, vagy galaxy s? Hogy tudjon vele feszĺteni. Nekem Nokia 5230 van jó ideig nem cserélem le, tudok róla netezni, msn, skype. Most is arról ĺrok :)
2011. szept. 23. 07:26
 20/32 anonim ***** válasza:
Énis ígyvoltam vele de megtetszett egy okostelefon és hát miért ne..Jó az ha unatkozik az ember és egyedül van...
2011. szept. 23. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!