Sajnáljátok ti is azokat akiknek a mobil az életük és ezzel akarnak menők lenni?
Arról van szó, hogy képtelen vagy lépést tartani a technológiai fejlődéssel, ezt leplezendő fikázod a többséget, aki képes.
Aki ma csak telefonálásra használja a telefonját, az vagy elmúlt 50 éves (attól a korosztálytól már nem elvárható, hogy lépést tartson), vagy technológiai analfabéta.
Jolinar: nem értek egyet veled, mert van akit ez tényleg kurv@ra nem érdekel.
engem ugyan érdekel, de azért úgy érzem értek is kicsit hozzá, plusz közel nem ez teszi ki az életem, így nem veszem magamra a kérdező sértegetését. viszont nincs hiperszuper telefonom, csak egy kukás blade, mégis meg vagyok vele elégedve.
Panda Péter
Na az ilyen emberekkel semmi gondom nincs. Felőlem lehet mindent tudó mobilja de ne ez tegye már ki egy ember életét.
Aki pedig a bmw-set írta annak üzenem hogy az teljesen más. Az autó mindjárt más téma. Na ott tényleg előnyben részesítek egy kényelmes jó megjelenésű kocsit.
A koromból adódóan (22) teljesen képben vagyok, ami a technika progressziót illeti. Ennek ellenére tökéletesen egyetértek a kérdezővel. A saját készülékemet 1850 forintért vettem előfizetésesen, és csak telefonálásra használom. Egyébként majdnem mindenre képes (félig okos, vagy félig hülye?), de nincs rá szükségem. A kérdés adott, miért vegyek IPhone-t vagy Blackberry-t?
A fogyasztói társadalom perifériáján lehetek, de anyagilag így sokkal jobban járok.
azért látom, kedves kérdező, hogy te sem vagy teljesen "pártatlan". arra még nem gondoltál, hogy lehet hogy valakinek ugyanolyan fontos egy gyors és könnyen kezelhető okostelefon, mint neked egy kényelmes, jó megjelenésű autó? tegyük fel hogy az illető ténylegesen használja is a telefonja tudását.
minden ember más és más, van aki milliókat költ egy hi-fi rendszerre, van aki lepkéket gyűjt, és van aki a telefonokért rajong. ezen túl kéne lendülni, a vagizós vérpistikéket meg magasról lesz@rni.
A mobilgyártók és szolgáltatók marketingesei generálják, hogy függők legyük. Persze, hogy nem halnánk bele, ha nem lenne mobilunk, vagy egy alaptípus lenne, de abból nem lehet milliárdokat kaszálni. Az emberek többsége egyszerűen követi a fogyasztói társadalom kihívásait.
Egyébként ez engem nem zavar, azon viszont jókat derülök, mikor engem is meg akar győzni pár tizenáves majom, hogy bezzeg ők milyen menők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!