DEFY ÉS ACE TULAJOK segítségét kérhetném?
Most készülök telefont venni, de bizonytalan vagyok. Elöször is:
1., Az ACE mennyire strapabíró? (Gondolok itt: véletlen kicsúszás a zsebből stb..)
2., A DEFY jobb? Ha igen, miért? (Itt egy csomóan írták)
Köszönöm előre is :)
KÉRLEK ÍRJÁTOK LE A TAPASZTALATAITOKAT! CSAK TULAJOK!
Azt a szöveget azért hagyjuk már hogy "ha strapabíró akkor nem kell rá vigyázni" mert azért vesz az ember strapabíró készüléket mert nem tud vigyázni rá normálisan, nem csak a hétköznapi helyzetekben használja (pl túra az erdőben), lusta vigyázni rá, vagy nem akarja hogy baja legyen.
Az én Ace-m esett már le 1 méterről pont pofára esett (képernyőre) és semmi baja se lett. De ez nem azt jelenti hogy strabíró. nem szőnyegre esett,tok nem volt rajta.
Nekem mondjuk azért kellett volna a defy hogy a kádban is tudjak kockulni :D, de miután megtudtam hogy vizes kijelzővel használhatatlan és nem frissítik akkor már nem kellett. Főleg hogy amikor vettem 30.000-el drágább volt a defy és nálam csak a t-mobile jöhetett szóba.
Nekem tökéletesen megfelel az Ace, egy átlagos felhasználó igényeit teljesen kielégíti. Nekem nem egy Defy az a telefon amit akarok, hanem a PSP Phone vagyis az SE Z1 vagyis az Xperia Play, de egy Neo vagy egy Arcot is szeretnék.
Én az Ace-t választottam és szerintem jól döntöttem (legalább is én nem bántam meg :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!