DEFY ÉS ACE TULAJOK segítségét kérhetném?
Figyelt kérdés
Most készülök telefont venni, de bizonytalan vagyok. Elöször is:
1., Az ACE mennyire strapabíró? (Gondolok itt: véletlen kicsúszás a zsebből stb..)
2., A DEFY jobb? Ha igen, miért? (Itt egy csomóan írták)
Köszönöm előre is :)
KÉRLEK ÍRJÁTOK LE A TAPASZTALATAITOKAT! CSAK TULAJOK!
2011. aug. 12. 17:23
1/11 anonim válasza:
a defy hardveresen jobb az ace szoftveresen
2/11 anonim válasza:
Az a véleményem, hogyha ilyen telefont veszel akkor vigyázz rá, ha nagyon reménytelen az eset, akkor vegyél defyt
3/11 A kérdező kommentje:
Minden telefonomra vigyázok, bár eddig nem nagyon kellett strapálnom őket. Most kezdem a középsulit és jó lenne ha mondjuk egy véletlen kiesésénél nem törne össze :/
2011. aug. 12. 18:22
4/11 anonim válasza:
Nekem is esett már le, bár szőnyegre, de nem lett semmi baja.. am én is most kezdem a közép sulit és Acet vettem... szerintem sokkal jobban mutat mint a Defy, meg van rá 2.3-as android is, a defyre, meg nemhogy 2.3-as nincs, de még 2.2-es se...
5/11 anonim válasza:
Jah és én úgy védekezek még ellene, hogy egy nyakba akasztóval az öv átfűzőjéhez erősítem :)
6/11 anonim válasza:
A Defy sokkal jobb. Hardverben,.kijelzőben, kamerában, minőségben nagyonndurván veri. Az Ace gagyi anyagokból van. Most hogy az Ace-en 2.3 az nem nagyon oszt, mert a Defy 2.2-vel is gyorsabb.
8/11 anonim válasza:
De van rá :) de amúgy 2.1-el is gyorsabb.
9/11 anonim válasza:
Barátnőmnek Ace van nekem DEFY. Egyszer csúszott ki a kezéből úgy, hogy ültünk a padon, kb 0.5m-ről esett le, szép horpadás lett az oldalán.
DEFY jobb. Hardveresen és szoftveresen is. Gyorsabb. Főzött 2.3-mal meg szárnyal és megtanult magyarul is! Nagyon jó!
Ha DEFY-t veszel, arra azért ügyelj, hogy fólia legyen hozzá. Én sikeresen megkarcoltam a GorillaGlassomat.
10/11 A kérdező kommentje:
Láttam pár Defy videót, ami eléggé meggyőző, de valahogy az Ace sokkal jobban tetszik :/
2011. aug. 12. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!