Ez most hogy van? Előfizetésről van szó. Bővebb lent.
Figyelt kérdés
Van ez az Iphone 3gs amit szeretnék megvenni.
A T-mobil nevű szolgáltatónál néztem ki magamnak és láttam a netten hogy előfizetéssel is ki lehet hozni ezt a telefont. Pontosan 2 éves hűségnyilatkozatot iratnak alá velem amiben az állna hogy 2 éven keresztül havi 990-ft fizetnék, az amúgy 125 ezer Ft-os telefonért.
De utánaszámoltam és ez csak 24 ezer Ft. Akkor most itt hol van az átverés.
2011. aug. 10. 17:25
1/4 anonim válasza:
nagyon zavarosan írják, sztem menj inkább be. 3x is írják a 12 hónapot, más-más havidíjjal.
2/4 anonim válasza:
990Ft-ért hozhatod el a telefont. Az előfizetés havidíja: 17 690Ft. 2 év=24 hónap, eddig KELL fizetned mindenképpen a havi 17 690Ft-ot. 24x17 690=424 560Ft. Néhyszázhuszonnégyezer Forint.
3/4 anonim válasza:
Semmi átverés nincs benne csak sokana telefon árát nézik (mint te) de ahhoz már lusták, hogy előfizetési díjat is megnézzék. Az 990Ft az ikon 600-as csomag esetén a telefon ára nem pedig a havi részlet rá. És ha jobban megnézed az ikon 600 elfőzetési díja 17690 Ft amit neked 24 hónapon át kell fizetned ami összes 424560 Ft.
4/4 anonim válasza:
Az átverés része amikor magad szívatod meg mert olyan telefont akarsz amire nincs is szükséged, pénzed meg pláne.
Ebből jól profitál a szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!