Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri iphone-t vennem?...

Megéri iphone-t vennem? Bővebb lenn

Figyelt kérdés
Mostanába sokat cserélgetem a telefonjaimat, mert nem vagyok megelégedve velük. Androiddal az a bajom h a kijelző (az iphonehoz képest) sokkal rosszabb... nem reagál az érintésre, felbontás...stb wp7 nem jön be, symbiant nem akarok venni... van egy ipod touchom és imádom. sokat játszok netezek rajta...mail stb. Az a kérdés h nekem megéri e megvenni? nem gáz e h ennyit kidobok mobilra? mert végülis kihasználnám és amig van rá support meg is tartanám. normális válaszokat köszi
2011. máj. 24. 00:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
megéri
2011. máj. 24. 00:35
 2/17 anonim válasza:
Ha van rá pénzed, akkor megéri, nekem még 3G-m van, de imádom, simán jobb, mint az új HTC-m.
2011. máj. 24. 00:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen, megéri, főleg ha a touch-ot imádod.
2011. máj. 24. 00:43
 4/17 A kérdező kommentje:
köszi király:) á még gyűjtök de meglesz... csak lehet meg kéne várnom az iphone 5öst a 2magos procival... és akkor onnan 2évig nincs teló gondom:) vélemény?
2011. máj. 24. 00:52
 5/17 anonim ***** válasza:

Jó, várd meg... legalább addig növekszik a kellemes izgalom. :)

Még az is lehet, hogy én is rárepülök egy négyesre vagy ötösre, mert szerintem is botrány, hogy az iPhone-hoz képest az Android milyen gyatrán érzékel.

2011. máj. 24. 01:00
 6/17 A kérdező kommentje:
ja én eredetileg Nexus S-t akartam venni, de vittem a touchom és egyszerűen azt éreztem hogy a scroll az egy más világ. ráadásul az angry birds is akadt a nexus s-en szóval kicsit eltántorodtam. nem kicsit nagyon. wp7 és iphone a legjobb a kijelzőtémában, csak a wp7 nagyon kezdetleges.
2011. máj. 24. 01:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el egy üzletbe és próbáld ki, az a tuti. Ott elnyomogathatod, aztán meglátod bejön-e vagy sem. Nekem egy éves az iphone-om amúgy (3gs-em van), de semmi baj nincs a kijelzőjével, ugyanolyan jól érzékel mint mikor megvettem.
2011. máj. 24. 01:13
 8/17 A kérdező kommentje:
szerintem félreértetted. ismerem a cuccot mert van egy ipod 4g-m. én a nexus S ről beszéltem nem az iphone 3gs-ről. és a nexus s egy csalódás pedig 130.000 na az lehuzás
2011. máj. 24. 01:26
 9/17 A kérdező kommentje:
ja mentek a zöld kezek
2011. máj. 24. 01:27
 10/17 anonim ***** válasza:
ok, ezt az utolsó válaszodat nem láttam már mielőtt írtam volna. :) de akkor mi a kérdés? ha ismered akkor te tudod, megéri-e vagy sem. nekem akkor is megérte volna ha csak sms-eket írogatnék róla. mert sokkal megbízhatóbb mint az eddigi összes telefonom együtt (talán az ősrégi nokiákat leszámítva).
2011. máj. 24. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!