Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri iphone-t vennem?...

Megéri iphone-t vennem? Bővebb lenn

Figyelt kérdés
Mostanába sokat cserélgetem a telefonjaimat, mert nem vagyok megelégedve velük. Androiddal az a bajom h a kijelző (az iphonehoz képest) sokkal rosszabb... nem reagál az érintésre, felbontás...stb wp7 nem jön be, symbiant nem akarok venni... van egy ipod touchom és imádom. sokat játszok netezek rajta...mail stb. Az a kérdés h nekem megéri e megvenni? nem gáz e h ennyit kidobok mobilra? mert végülis kihasználnám és amig van rá support meg is tartanám. normális válaszokat köszi
2011. máj. 24. 00:13
1 2
 11/17 Panda Péter ***** válasza:
ha szereted az iOS-t, nem vágysz a többi rendszer nyújtotta nagyobb szabadságra, és lenyeled Jobs, valamint az apple baromságait, akkor jó választás.
2011. máj. 24. 02:17
 12/17 bp1985 ***** válasza:
Panda Péter ez jó volt:) Kérdező: Játszani vegyél egy psp-t, komolyabb dologra alkalmatlan az iphone.
2011. máj. 24. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: te milyen Androidos telefont használtál? Csak azért, mert rengeteg van belőle.

Nem rég jelent meg a Samsung Galaxy SII, próbáld ki azt, állítólag jól meg lett csinálva.

2011. máj. 24. 12:06
 14/17 A kérdező kommentje:

nem akarok 2 cuccot hordani magamnál szóval a psp nem jó. az lenne a lényeg h minden egyben legyen.

az sgs2 jó lett csak nekem nagy. leirtam korábban h a nexus s-t próbáltam, és nem volt valami nagy élmény, eredetileg nexus s-t akartam venni de sajnos a srcollt elég erőszakosan kellett beadni neki ipodhoz képest. ha lenne sgs2 hardverével 4" vagy 3,5" samsung akkor azt venném.

2011. máj. 24. 15:17
 15/17 Panda Péter ***** válasza:
nem akarok kötekedni, de mire nem elég neked egy sima galaxy s hardvere?
2011. máj. 24. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:

"Androiddal az a bajom h a kijelző (az iphonehoz képest) sokkal rosszabb... nem reagál az érintésre, felbontás"

Nem az Android nem reagál az érintésre, hanem szar telefonon próbáltad.

Amúgy az iphone is jó telefon, csak túlárazott.

Én ez miatt azt csináltam, hogy vettem egy touch 4g-t, ami kb iphone csak telefonálás nélkül, és vagy 100k-val olcsóbb, meg a régi gombos telefonom megtartottam.

2011. máj. 24. 17:21
 17/17 A kérdező kommentje:
értsétek meg! bementem a samsung boltba megnyomkodni a Nexus S-t és a scroll nagyon akadós volt, angry birds rio zoomnál beakadt, ráadásul nem is oda zumolt ahova akartam, ráadásul van egy félmásodperces késés az érintéstől számitva ami nagyon zavart....a nexus s ilyen akkor a többire nem vagyok kiváncsi. ég és föld a i4 és a nexus s kijelzője sajnoss.
2011. máj. 24. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!