Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történik akkor, ha lejár a...

Gbarkovicsk kérdése:

Mi történik akkor, ha lejár a hűségnyilatkozatom, és én nem hosszabbítom meg? Átraknak egy másik havidíjba automatikusan vagy maradok abban, amiben most vagyok? Vodafone előfizetésről van szó.

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vettem hűségnyilatkozattal egy telefont,és annak idén fog lejárni a hűsége. Érinti ennek a lejárta azt,hogy most milyen havidíjam van?
2011. máj. 12. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi hátrányod nem lesz belőle ,ha le jár a hűségidő,nem kell többet fizetni.
2011. máj. 12. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
A hűségnyilatkozat csak annyit jelent, hogy vállalod, hogy x. évig igénybe veszed a szolgáltatásukat. Ha lejár, akkor csak annyi történik, hogy utána szabadon felbonthatod velük a szerződést.
2011. máj. 12. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező, arra gondolt, hogy mikor lejár a hűségidő és megszűnik a csomag, tehát ezt a szöveget látod a vodafone oldalán:

Hosszabbításhoz az alábbi csomagok közül választhatsz a jelenlegi tarifacsomagod helyett, mert a jelenlegi csomagodat nem tudod meghosszabbítani.

Nem tudod hosszabítani, de folyton telefonon fog keresni ajánlatokkal a vodafone és bombázni fog ajánlatokkal, hogy most mondok egy példát 5900ft ért korlátlan neted lehet havonta ha most előfizetsz 1 évre, vagy készülékkel 2 évre. Ezt csak akkor érdemes meglépni amennyiben tudod hogy az eszköz amiben van a sim kártya jobb ha korlátlan a neted, mint mondjuk 5GB 2000ft-ért havonta. Viszont soha sem feledd el, hogy ha előfizetsz akkor viselned kell az évente rádeső infláció követő díjcsomag módosítási díjat. Csak ezt ugye nem fogják reklámozni neked!

nov. 11. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!