Mi történik akkor, ha lejár a hűségnyilatkozatom, és én nem hosszabbítom meg? Átraknak egy másik havidíjba automatikusan vagy maradok abban, amiben most vagyok? Vodafone előfizetésről van szó.
Szerintem a kérdező, arra gondolt, hogy mikor lejár a hűségidő és megszűnik a csomag, tehát ezt a szöveget látod a vodafone oldalán:
Hosszabbításhoz az alábbi csomagok közül választhatsz a jelenlegi tarifacsomagod helyett, mert a jelenlegi csomagodat nem tudod meghosszabbítani.
Nem tudod hosszabítani, de folyton telefonon fog keresni ajánlatokkal a vodafone és bombázni fog ajánlatokkal, hogy most mondok egy példát 5900ft ért korlátlan neted lehet havonta ha most előfizetsz 1 évre, vagy készülékkel 2 évre. Ezt csak akkor érdemes meglépni amennyiben tudod hogy az eszköz amiben van a sim kártya jobb ha korlátlan a neted, mint mondjuk 5GB 2000ft-ért havonta. Viszont soha sem feledd el, hogy ha előfizetsz akkor viselned kell az évente rádeső infláció követő díjcsomag módosítási díjat. Csak ezt ugye nem fogják reklámozni neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!