Mit lehet csinálni a védőfólia tapadós felével, ha koszos lett?
Figyelt kérdés
Egyik hülye ismerősöm nekiesett és tele volt buborékokkal alatta meg rosszul vette le a 2 réteget. Most meg tiszta ujjlenyomat meg kosz a tapadós fele, miután vagy 50x próbálta ráigazgatni. Le lehet valahogy törölni vagy dobhatom ki és vehetek újat?2011. júl. 27. 19:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem vedd le a telefonról mert össze karcolhatja a kijelzőt... Nem drága rá a fólia vaterán 149-ért van igaz nem tudom milyen mobilod van max 1.000 ft
2/2 anonim válasza:
kidobni:D nekem ugyanez volt és nem vacakoltam kidobtam mert ahogy az előző mondta sérülhet a kijelző meg felbuborékosodik körülötte és rossz lesz a tapintása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!