Miért merül le ilyen gyorsan?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hetes telefonom van, Samsung galaxy mini.Max egy órát netezek vele és estére már kb 10%ra le megy az akku :S2011. júl. 24. 12:01
1/17 anonim válasza:
Kisütötted az akksiját, jól tippelek?
2/17 anonim válasza:
igen be tettem a sütőbe 5 percre :D:D
3/17 A kérdező kommentje:
nem csináltam vele semmit, direkt meg is vártam először hogy merüljön le..és ahogy csutra lemerült úgy raktam fel töltőre...de ez a fos nem bír egy napot se ki..:S
2011. júl. 24. 12:09
4/17 A kérdező kommentje:
és hozzá teszem hogy semmilyen program nem fut...
2011. júl. 24. 12:10
5/17 anonim válasza:
ezek a telefonok pont nem szeretik ha hagyod teljesen lemerülni, sose szabad megvárni még kikapcsol.
Egyépkén el kell, hogy keserítselek, de sajnos az 1 nap teljesen átlagos ezeknél a telefonoknál ha használatba van. Pl ha megy a zene meg hasonlók.
Ha nem használod akkor ami ismerősőmnek megoldotta a gondját a szoftverfrissítés volt.
6/17 anonim válasza:
7/17 anonim válasza:
Miért van egy olyan érzésem hogy te semminek se néztél utána amikor androidos telefont akartál. Nem kellett volna lemeríten majd feltölteni mert lítium-ion aksi, és hozzá kell szoknod, bizony minden okostelefon 1-2 napot bír ki. Gondolom te egész nap csak netezel vagy játszol raja.
8/17 anonim válasza:
igen? akkor az én 1éves androidom miért bírja még mindig 4-5 napig? :D
9/17 A kérdező kommentje:
szerencsére nem az a fajta vagyok aki éjjel nappal a telefont buja játékok miatt stb..
Volt egy ajánlat amit nem hagyhattam ki és igy lett egy okos telefonom!!!
2011. júl. 24. 13:13
10/17 A kérdező kommentje:
és milyen telefon a tied ami 4-5 napig bírja?
2011. júl. 24. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!