Ki sütöttem az akut de mégis nagyon gyorsan merül. Akkor most mit csináljak?
Megkaptam a Sony Ericsson XPERIA X8-amat lemerült és felraktam tölteni 16 órát volt töltőn, és mégis nagyon gyorsan merül,
1.Nem kell, illetve nem is lehet kisütni már vagy 10 éve az akksikat. Gondolom az okos eladó mondta.
2. Kapcsold ki a gps-t, 3g-t, meg ilyesmit, és nem fog lemerülni 1 nap alatt.
Hülyeség volt kisütni. A mai aksikat nem kell lemeríteni és órákig tölteni. Igazából nem is lehet órákig tölteni, mert ha fel van töltve az aksi nem vesz fel áramot.
A mai okostelefonok (főleg az androidosok) gyorsan merülnek. Ezzel nem tudsz mit csinálni. Az akkumlátor technológia elavult és a telefonokban túl sok funkció gyűlt össze (wifi, gps, érintőkijelző, nagy sebességű processzor stb.). Egyszerűen ezek annyi energiát használnak, hogy nem bírják az aksik túl sokáig.
Amit tehetsz, a wifit, gps-t kikapcsolva tartod és csak akkor kapcsolod be ha használni akarod, nem használod a 3G-s hálózatokat csak ha kell.
csatlakozom.
NEm nagyon tudsz mit csinálni, esetleg még (ha rootoloda telót), visszább veszed a cpu sebességét (de ezzel ugye egyetemben lassabb lesz a telefon működése). alacsonyabb fényerő (nappal roszabbul látod), ha a fényérzékelőt kapcsold ki, vált át 2G-re, adatszinkronizálást kapcsold ki (utóbbi az egyenleged is kíméli) :).
remélem segítettem. üdv: koki2000
előzőhöz:
akkumlátor kalibrálása (rootolt telefon kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!