Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül le a telefonom...

Miért merül le a telefonom ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés
Augusztusban vettem egy Samsung Galaxy 551-et, akkortól egészen kb. 3-4 nappal ezelőttig ha nem piszkáltam 5 napig is kibírta, intenzív használattal (telefonálás+wifi+zene) 3 nap körül volt, amivel meg voltam elégedve. De most ha reggel feltöltöm, akkor másnap hajnalban pittyog, hogy lemerül, 24 órát sem bír ki, pedig hozzá sem nyúltam 2 db 2 perces híváson kívül, ez volt tegnapelőtt, tegnap pedig hallgattam zenét, olyan 1,5 órát és ugyanígy hajnalban pittyegett, de órával később merült le, mint amikor nem használtam. Baj van az akksival? Ha igen akkor, ha visszaviszem garanciával kicserélik?
2011. okt. 10. 09:26
 1/5 anonim válasza:

Nézd meg az Android akksi managerben, hogy mi a franctól merült le. Szerintem főleg a kijelző húzza le, vagy valami háttérben futó alkalmazás Nekem xperia arcom van és az akksi 60%-a a kijelzőre megy el.

Tartsd kikapcsolva a bluetooth-ot és wifit, és ölj le minden alkalmazást ami a háttérben fut. Én napi 1x ki és bekapcsolom, hogy ne legyen tele feleslegesen futó appokkal, amiket elfelejtettem rendesen bezárni.

2011. okt. 10. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ezzel van a baj, mindent kikapcsolok és task killerrel kinyírom a futó progikat. Azt nem értem, hogy pontosan ugyanúgy használom mint eddig és így merül le, mondom 1 hete még 3-4-5 napig is kibírta.
2011. okt. 10. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy eddig csak GSMre volt állítva a telefon és most már 3Gén fityeg?
2011. okt. 10. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha se a 3G, se a wi-fi, se a bluetooth, se a GPS nincs bekapcsolva, akkor ez nagyon szervíz szagú dolog...
2011. okt. 10. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
*Nem szervít, hanem garancia XD
2011. okt. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!