Nokia 5800 xpress music-os telefonom miért merül le olyan gyorsan?
Figyelt kérdés
körübellül 1 hónapos, újonan vettem, az aksija eredeti. mi lehet a probléma?(nem kapcsolgatom ki-be)2010. jún. 8. 21:49
1/3 anonim válasza:
Kisütötted mikor vetted ? Nekem ugy volt hogy kisütöttem de elsö töltéssel alig birt 12 órát a 2.jó volt de neked 1 honapja van meg az gáz . Eddig is volt vele baj ? Ha igen akk aksi csere ha nem szerintem probáld ki másik akkumlátorral vagy töltsd egy napig ha tudod :)
2/3 anonim válasza:
bluetooth off
wlan off
"folyton nyomkodom ha unatkozok" off
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne hallgass az első válaszadóra, ugyanis a modern telefonokban használt lítium-ionos akkumulátort nem, hogy nem kell, hanem nem is szabad kisütni. Nem nagyon szereti...
Állítsd energiatakarékos üzemmódra, ne nyomkodd annyit, stb :-)
Nekem E71-esem van, és ha egész nap netezek rajta már este megy a töltőre, legjobb esetben másnap. Amúgy ha nem babrálom kibír olyan 4-5 napot is, és akkor sem merül még le, csak alacsony a töltöttség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!