Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace előnyök...

Samsung Galaxy Ace előnyök hátrányok?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első androidos telefonom :DD
2011. júl. 22. 19:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
De térjünk most inkább vissza a kérdéshez :).
2011. júl. 22. 20:20
 22/33 anonim ***** válasza:
A kérdező a 2.2 vagy 2.3-as androidból max a memória kártyára másolást tudná kihasználni, de mivel a Defy-ba van 512MB ROM +2 GB belső memória, így ez sem okozhat hátrányt.
2011. júl. 22. 20:23
 23/33 anonim ***** válasza:
Amúgy a Defyhez adnak memóriakártyát. Na de tényleg válaszoljunk inkább a kérdésre mert vagy lepontoznak vagy törlik a válaszunk :).
2011. júl. 22. 20:25
 24/33 anonim ***** válasza:
* A Defyhez adnak memóriakártyát? kérdés lett volna nem kijelentés :).
2011. júl. 22. 20:26
 25/33 anonim ***** válasza:
egy 2gb-osat adnak hozzá
2011. júl. 22. 20:29
 26/33 anonim ***** válasza:
Hirtelen de sok válasz jött :D.
2011. júl. 22. 20:30
 27/33 anonim ***** válasza:

Am meg tényleg 13 éves, de sok embernél okosabbakat ír! És nehogy azt higgyétek, h én is annyi vagyok ;) ez csak egy vélemény!

Amúgy nekem is Acem van, 1. androidos, ha valaki ért hozzá, akkor meg tudja olyan jóra csinálni mint a Defy, ha nem akkor meg vegyen X8-at vagy Galaxy Minit!

Annyi a hátránya, hogy kicsi a felbontás!

Amúgy itt a többi válaszolónak elárulom, h ez nem a "Milyen telefont vegyek" kérdés! Ő az Aceről kérdezett, nem ajánlatokat kért

2011. júl. 22. 23:54
 28/33 Panda Péter ***** válasza:
megnézem azt az ace-t ami jobb mint egy defy. az erősebb hardvert semmiféle szoftveres hókuszpókusszal sem lehet kompenzálni. a defy a software-es supportot leszámítva minden szempontból jobb telefon, ennyi. ráadásul aki "hekkeli" a telefonját és mindenféle főzött romokat használ, annak nem is igazán számít a hivatalos support.
2011. júl. 23. 00:50
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ :DD

Defy-t nem akarok, mert nem nagyon jön be :)

Meg sokat hallottam már ismerősöktől, hogy a Wi-Fi-je nem jó (elromlott) :DD

2011. júl. 23. 08:50
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne is vegyél motorola defyt. 1: mindenkinek az van, vagy ZTE Blade

Az Ace nagyon szép telefon, annyira nem is vészes az összeszerelés, és a feketének ilyen csúszásgátlós a hátulja.

Két osztálytársamnak is van, és első okostelefonnak több mint kielégítő:)

2011. júl. 29. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!