Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace előnyök...

Samsung Galaxy Ace előnyök hátrányok?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első androidos telefonom :DD
2011. júl. 22. 19:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem javasolt, mert kicsi a képernyő felbontása és hanyag az összeszerelési minősége. A Samsung márka nem javasolt telefonban, ugyanis csak összedobják a magas haszon reményében kínában és csókolom. Más márka után nézz ha jót akarsz. Ha nem, akkor vedd meg és szívd a fogad.
2011. júl. 22. 19:16
 2/33 anonim ***** válasza:
45%

Előny: Szép, nagy kijelző (viszonylag), átlagos felbontás, 800MHz, sokáig is kibírja az aksi, gorilla glassos üveg.

hátrány: nem annyira jó összeszerelés, nem 800x480-as a felbontása hanem teljesen átlagos HVGA 320x480, QVGA vagyis alacsony felbontású videófelvétel de ezt lehet változtatni: ig vamera nevű programmal.

Nekem is Galaxy Ace-m van és ez az 1. androidos telefonom.

2 hónapos. Sajnos most valami miatt beteg és szoftverhibás, mellesleg egyszer rossz memóriakártyát adtak hozzá és kaptam helyette másikat, de az is most elromlott :(. Kedden kicserélik a memóriakártyát és fél óra mire megoldják a szoftverhibát. Egészséges lesz legalább :)

2011. júl. 22. 19:18
 3/33 anonim ***** válasza:
Nagyon jó telefon, az igaz, hogy kicsit kicsi a kijelzője. Az első válaszolóra ne hallgass, biztos nokia bu*i! Nagyon is jó telefon a Samsung. Nekem volt Nokiám, Samsungom is, de egyértelműen elköteleztem magam a Samsung mellett.
2011. júl. 22. 19:20
 4/33 anonim ***** válasza:

1 válaszolónak: igaz hogy hanyag az összeszerelése de azért ez hülyeség. Galaxy S2-re nézzél már rá -.-". Az is szar? Fogd már a kezedbe egyszer is az Ace-t.

Ja és kicsi a felbontása? Átlagos felhasználónak teljesen megfelel. Nehogy már mondjuk ennyiért már 2 magos, HD ready meg Full HD-s felbontású telefonokat akarj venni -.-

2011. júl. 22. 19:21
 5/33 anonim ***** válasza:
19:20-asnak. Biztos nem ő a nokia fétises. Ő akkor már egyből a Nokia C5-03-at ajánlaná :).
2011. júl. 22. 19:21
 6/33 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ;) Nokia biztos nem kell

Ez az

2011. júl. 22. 19:25
 7/33 A kérdező kommentje:

Bocs nem ezt akartam írni :)

Szerintem nem kicsi a kijelzője akkora mint az iPhone 4 :D

2011. júl. 22. 19:26
 8/33 anonim ***** válasza:
32%
Bizony ám: Barkóczi barátunk (akinek még személyi igazolványa sincs merthogy kemény 13 éves) véleménye rengeteget nyom a latba egy normális telefonvásárló számára. Aki neki hisz, az vessen magára. Full vírusos programok vannak Androidra, tehát max. Windowsos telefont szabad manapság venni. Mást nem.
2011. júl. 22. 19:28
 9/33 anonim ***** válasza:
25%
Az Ace meg a Samsung legfőbb szégyene, pláne hogy le akarták vele koppintani az Iphone 4-et. Gyakorlatilag egy klónja csak sokkal gagyibb. Azaz felejtős. Nem szabad olyat venni, mert kiröhögnek.
2011. júl. 22. 19:31
 10/33 Panda Péter ***** válasza:

lehet hogy méretre ugyanakkora a kijelzője mint az iphone-é, de folbontásra majdnem feleakkora.

én még mindig tartom azt a véleményemet, hogy az ace egy korrekt telefon, de erősen túlárazott, hiszen ugyanazt a hardvert és jobb kijelzőt megkapja az ember ha vesz egy blade-et jóóóval olcsóbban (cserébe a kamera és az akku gyengébb, na puff).

2011. júl. 22. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!