Mik az előnyök és mik a hátrányok a Samsung S5230 (Star) telefonban?
Előnyök: szerintem semmi :S
Hátrányok: kb. 1 év alatt tönkremegy az érintő és a hangszóró, nem lehet rá témát tenni, a zenelejátszóban egy idő után össze vissza mennek a számok, ha beállítasz valamit csengőhangnak akkor az a zene mappában megkétszereződik, ugyan ez a képekkel is, NAGYON könnyen karcolódik, van amikor az ébresztő össze vissza ébreszt, az akksi fél év alatt bedobja az unalmast és naponta töltheted, ha olyan kedve van akkor csak úgy kikapcsol ha nincs lemerülve akkor is
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nekem ilyen telóm van 2 éve és ezek vele a nagy problémáim. És ezek nem csak az én telefonomra igazak mert az ismerőseim is erősen panaszkodnak rá.
Hátrányok:
Rossz kamara
Gyenge kijelző
Rossz összeszerelés
Zárt oprendszer
Nem lehet játékokat telepíteni rá max ha megbuherálod a szoftverét
Nem lehet témát telepíteni rá
Nincs autofókusz
Nincs vaku
Hamar tönkre megy
Előny:
Olcsó
Lehet vele telefonálni.
Előnyök: jól néz ki.
Hátrányok: minden egyéb, mert egy ipari hulladék.
Csatlakozom az előttem szólokhoz!
Háteret csak úgy lehet berakni (ha nem a standerd képek közül akarsz valamit)ha előtte sz.gépen átméretezed mert különben 3 részletben rakja be és huzgálhatod az ujjaddal hogy lásd az egészet 2 megoldás létezik ebben az esetben!(szerintem)
1.flashelés
2.add el gyüjts hozzá egy 10 est és vegyél egy nokia 5230-at
szivem, minden egyéb nokia jobb a samsung s5230nál..
a lepontozást már most koszonom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!