Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik az előnyök és mik a...

Mik az előnyök és mik a hátrányok a Samsung S5230 (Star) telefonban?

Figyelt kérdés
Karácsonyra kapok ilyet Rózsaszínben!:)
2010. dec. 22. 09:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Előnyök: szerintem semmi :S

Hátrányok: kb. 1 év alatt tönkremegy az érintő és a hangszóró, nem lehet rá témát tenni, a zenelejátszóban egy idő után össze vissza mennek a számok, ha beállítasz valamit csengőhangnak akkor az a zene mappában megkétszereződik, ugyan ez a képekkel is, NAGYON könnyen karcolódik, van amikor az ébresztő össze vissza ébreszt, az akksi fél év alatt bedobja az unalmast és naponta töltheted, ha olyan kedve van akkor csak úgy kikapcsol ha nincs lemerülve akkor is

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Nekem ilyen telóm van 2 éve és ezek vele a nagy problémáim. És ezek nem csak az én telefonomra igazak mert az ismerőseim is erősen panaszkodnak rá.

2010. dec. 22. 09:35
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Hátrányok:

Rossz kamara

Gyenge kijelző

Rossz összeszerelés

Zárt oprendszer

Nem lehet játékokat telepíteni rá max ha megbuherálod a szoftverét

Nem lehet témát telepíteni rá

Nincs autofókusz

Nincs vaku

Hamar tönkre megy

Előny:

Olcsó

Lehet vele telefonálni.

2010. dec. 22. 09:36
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

Előnyök: jól néz ki.

Hátrányok: minden egyéb, mert egy ipari hulladék.

2010. dec. 22. 09:42
 4/22 perettyó ***** válasza:
0%

Csatlakozom az előttem szólokhoz!

Háteret csak úgy lehet berakni (ha nem a standerd képek közül akarsz valamit)ha előtte sz.gépen átméretezed mert különben 3 részletben rakja be és huzgálhatod az ujjaddal hogy lásd az egészet 2 megoldás létezik ebben az esetben!(szerintem)

1.flashelés

2.add el gyüjts hozzá egy 10 est és vegyél egy nokia 5230-at

2010. dec. 22. 09:49
 5/22 anonim ***** válasza:
A másodikkal vitatkoznék, árához (és minőségéhez) képest kifejezetten jó képet készít. Amúgy a többi igaz, nekem is volt, elég selejt. Legbosszantóbbak a szoftverhibák.
2010. dec. 22. 09:58
 6/22 A kérdező kommentje:
A válaszokat egyáltalán nem köszönöm.ide többet ne írjatok,mert egyáltalán nem értek veletek egyet!
2010. dec. 22. 13:46
 7/22 A kérdező kommentje:
Nokiát egyáltalán nem akarok!
2010. dec. 22. 13:47
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

szivem, minden egyéb nokia jobb a samsung s5230nál..

a lepontozást már most koszonom..

2010. dec. 22. 15:32
 9/22 A kérdező kommentje:
Szivem,annyira nagy tévedésben vagy.mellesleg h***e is vagy.figyeljetek mert csak egyszer mondom el:"Ti mocskos sony ericson-osok vagy nokiások vagy mindegy!ne cikizzétek a cég nevében ezt a telót csak azért hogy ne vegyék mert ez télleg jó teló!El nem tudok ennél hüllyébb dolgot mint amit ti csináltok.Engem majdnem a sírba löktetek ezekkel a kommentekkel,de rájöttem hogy igazából kik vagytok és mit csináltok,mert egy bólcs személy felvilágosított!
2010. dec. 22. 17:30
 10/22 A kérdező kommentje:
Mellesleg a testvéremnek a telójára(nokia 5000 vagy 8000) is állandóan ilyeneket írtak!Bezzeg amikor megkapta be volt tojva mint a nem tudom mi.1 éve van meg neki és olyan tökélétesen működik mint egy IPhone.Semmi hibája sincs meg semmi.Ahogy hallom ti a Nokia cégtől vagytok.******** **!!!
2010. dec. 22. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!