Samsung Galaxy Ace előnyök hátrányok?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első androidos telefonom :DD2011. júl. 22. 19:14
11/33 anonim válasza:
Valakit lenézni csak a kora miatt -.-
Mert te mindent tudsz a telefonokról? Talán te vagy a Mobilarena szerkesztője?
Kiváncsi vagyok mit mondanál az SGS2-re. Ja ás 62 alkalmazás van a telefonom és naponta futtatok vírusírtót. Sose talál problémát.
Volt itt egy Nokai fétises gyerek. Akkor te leszel most a Windows Phone fétises.
12/33 anonim válasza:
Kiröhögnek? Ha te tudnád hányszor mondjál nekem hogy ez a telefon milyen jó. AMúgy megtudhatnánk kedves WinPho fétises hogy neked milyen telefonod van.
SE Xperia Arc, SGS2 vagy iPhone4?
13/33 A kérdező kommentje:
Miért első telefonnak sztem jó?
Ezért kérdeztem meg
2011. júl. 22. 19:39
14/33 anonim válasza:
Ennyiért motorola defy, mindenben veri az ace-t.
15/33 Panda Péter válasza:
na az meg a másik. olcsóbban blade, azonos áron defy.
16/33 anonim válasza:
Szerintem sincs gond a kijelzővel, nem féltéglát akarom magammal cipelni, tényleg csak a felbontása gáz, meg az hogy iPhone copy, de igy legalább jol néz ki
17/33 anonim válasza:
a Defy 5.000-rel drágább. Amikor én vettem az Ace-t akkor az 60.000 volt a Defy meg 90.000. Jó nagyot esett a defy ára :). Nekem nem fontos a felbontása a kijelzőnek. Nincsenek nagy igényeim :). Megfelel 1. Okostelefonnak.
18/33 anonim válasza:
Lehet, hogy 5000-el drágább, de most ahogy így végig gondoltam nem találtam olyat amibe a Defy ne lenne jobb mint az Ace, talán csak az oprendszerbe egyeznek meg, amúgy minden másban jobb a Defy
19/33 anonim válasza:
OP rendszere a 2.1-es a defynek és nem, fog frissülni. Nincs magyar nyelvű menü bár szerintem ez senkinek sem gond.
20/33 Panda Péter válasza:
az mondjuk igaz, hogy a szoftveres supportja a motonak egy nagy kalap ****, de hardveresen minden szempontból jobb a defy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!