Smasung galaxy s2 vagy iphone 4?
Figyelt kérdés
melyiket vegyem és MIÉRT?
nem tudok dönteni
2011. júl. 21. 00:07
1/5 anonim válasza:
Kezd rohadt unalmas lenni ez a kérdés. Már vagy 20x feltettèk itt.
Bal oldalt ott a keresö ...
2/5 anonim válasza:
Erre már csak azért sem válaszolok -"normálisan". Ezer helyen ezer-féleképpen le van írva, ki van vesézve a dolog; le van tárgyalva minden pozitívum, minden negatívum. A kérdést itt már sokszor feltették, úgyhogy nem tudom, hogy miért nyomtál rá a "kérdés kiírása" gombra, amikor ott volt fönnt egy halom ugyanilyen kérdés a válaszokkal. Olvasd el azokat. Aztán ha van valami konkrét kérdésed lenne a telefonnal kapcsolatban, arra valószínűleg kielégítő, pontos választ fogsz kapni -lehet, hogy nem tőlem, de egy Androidot használótól vagy egy apple-fanboy-tól, fan-girl-től biztos....
3/5 anonim válasza:
jahh már csa ezen a héten válaszoltam vagy 3 ilyen kérdlésre. ird be oldalt.
amugy meg nem hiszem el h ezek az emberek nem tudják h tudásban és szolgáltatásban mire van szükségük. nálam anno addig volt kérdés hogy samu GS vagy iphone 4 amig el nem olvastam vagy 1000 tesztet meg fórumot. látszik h csak egy drága telefon kell és kész.
mindegyik menő. válassz külsőre ha ennyire mindegy.
4/5 anonim válasza:
Meg egy áltag juzernek ugyanaz ...
5/5 anonim válasza:
RETKES K*RVA kaki iphone pfuu nemtom miert vannak oda vele samsung s2-es 10000000000000000000000000000000000000000X jobb. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!