Elhagytam a telefonom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rendőröknek szólnák ők be bírnák mérni, hogy hol van ?2011. júl. 18. 11:20
1/11 anonim válasza:
nem
de azért tegyél feljelentést
nehogy visszaéljenek vele
2/11 anonim válasza:
próbáltad már felhívni a számodat?
3/11 anonim válasza:
Rendőr sokat nem foglalkozik vele. De, ha nagyon értékes a telefon, érdemes bejelenteni. Ha előfizetéses, szolgáltatónál letiltatni, kártyát, telefont.
4/11 anonim válasza:
Egyébként meg be tudnák mérni, csak szarnak rá... És GPS nélküli telefonokat is be lehet mérni, ugyanúgy. Az adóvevő tornyokról letiltogatják, váltogatják őket, és minden adott adótoronynál a térerejéből lehet távolságot számolni, és ezek egyszercsak metszeni fogják egymást 1 pontban. Az újabb nagyon okos telefonok pl ezt fel is használják a GPS segítségére.
5/11 A kérdező kommentje:
Nokia n97 minim volt de feleslegesen nem akkarok rendőrségre járkálni ha úgysem tudnak semmit csinálni :S
2011. júl. 18. 13:25
6/11 anonim válasza:
de jelents be!
ha vki otthagyja pl egy betörésen a telót aztán magyarázkodhatsz
8/11 A kérdező kommentje:
Oké jelentem. De volt már valakinek pozitív tapasztalata, hogy a rendőrség álltal vissza kapta a telefont ?
2011. júl. 18. 13:31
9/11 anonim válasza:
én jelentettem! és kb 1,5 hónap telt el és visszakaptam a telefonom !!
10/11 anonim válasza:
Rendőrök ilyen esetben nem tudnak mit csinálni. próbáld felhívni a telódat, hátha valaki jóindulatú találta meg és visszaadná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!