Milyen telót lehet venni 45 ezer forintból ami Nokia?
Most le leszek pontozva, anyázva, de leszarom:D
Ennyi pénzért ne akarj Androidot venni, mert csak szarok vannak:/(Én alpból útálom az Androidot, egyedül a Sense-el ér valamit, szerintem:)).Lehet veszel ZTE-t, de ne várd, hogy sokáig fog szolgálni, meg hogy gyors lesz.Érintős nokiát is csak akkor vegyél ennyiért(sőt, 150 ért is) ha nem kell a csilivili rendszer, de megbízható legyen, stabil, és könyen kezelhető.
Én most veszek C5öt, egy iTouch mellé, bőven elég telefonálni, SMS re, mert ez telefon lesz 5 év múlva is.
Ha okostelefont akarsz, akkor Nokia 5630/N95 használtan.Lehet hogy régi, de még mindig jobb, mint néhány miostanában kijövő csúcskészülék:Champ, Wink Style, sőőőt.Ismerősöknek van Galaxy minije, meg X10 mini PRO ja, namost én jobban akadó Angry BIrds öt, ótvarab kijelzőket még nem láttam....(olyan pixeles, mint a halálf@sza:S).
Szóval ennyi pénzért én inkább egy felsőközépkategóriás GOMBOS Nokiát vennék, pl C5, 5630, N95 használtan.Nem a középkategóriás tapizós androidszutykokat.
Furjadék*
Szerintem teljesen igazad van. 5630 is nagyon jó!
Nokia C5-03 és a Nokia C5-00 között mi a különbség?
"Nokia C5-03 és a Nokia C5-00 között mi a különbség"
Már rájöttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!