Milyen telót lehet venni 45 ezer forintból ami Nokia?
Nokia C5-03
Első osztályú készülék. Az előttem szólók pedig jelentéktelen kis xarháziak, kezdve a tejfölösszájú B. Mátéval és a maga 13 évével.
Üdv.: egy 33 éves üzletember
Ne hallgass az üzletemberre, csak félre akar vezetni.
ZTE Bladet vegyél, a nokia az gagyi.
Nem lehetne ezt a szocipata, egoista nokiafétises gyereket feljelenti? Kedves 33 éves nokia fétises. Megkérdezni naponta hány nokia c5-öt visznek el és hány androidos telefont (feltéve he valamelyik szolgáltatónál dolgozol. Mellesleg nem csak nekem van belőled elegem.
Ha azt hiszed hogy a C5 ilyen jó telefon OLVASSÁL MÁR UTÁNA HOGY AKINEK JAVASOLTAD SENKINEK SEM TETSZETT AZ AZ ÖSSZESZERELT DOBOZ NOKIA FELIRATTAL!
Rohadtul kiváncsi lennék hogy te hogy a fenébe tudnál többet a telefonokról tőlem ha egy lejárt béna telefont ajánlgatsz?
Kedves kérdező: NEHOGY NOKIÁT VEGYÉL. Androidos telefont vegyél amik közül 45.000 alatt ott a 40.000 ZTE Blade ami nagyon jó telefon. Majd meglátod jó tanácsot adtam.
Egy kis kérdés még a végére: Egy kérdésben megkérdeztem ki utálja már ezt a nokia fétises üzletembert. Elég sokan nem szeretik. Most itt is megkérdezem: Kinek van elege belőle?
1. osztályú készülék tudod mikor az a nokia. Max alsókategóriás. Felső kategóriás az iPhone meg a Galaxy S, HTC Sensation, Motorola Atrix és még sorolhatom.
De nem értem minek állok le vitatkozni egy ilyen emberrel. Túl makacs vagy. Te nyertél :P én nem fojtatom a vitát.
Mi folyik itt?
Én a C5-re soha nem gondoltam!
Igazából én az 5800-ra gondoltam! Picit utána néztem a ZTE Blade-nek, tényleg jó, de picit fura!
Milyen az anyaghasználata?
5800-nál jobb.
Az a 2. legszarabb telefon, első a Samsung S5230, utána holtversenyben az összes Nokia 2.
Ha ZTE nem tetszene, akkor Samsung Galaxy 3 vagy Mini
A válasz írója 34%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:10
Kérlek szépen egy üzletembernek van annyi esze, hogy nem egy alsó kategóriás sz@rt vesz. Életedbe nem voltál te üzletember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!