A ZTE Blade-ről mi a véleményetek?
Most már végképp nem tudom milyen telefont lenne érdemes venni.
Hétköznapokra kellene. Reggel zenét hallgatni a buszon, napközben ránézni a facebookra, ezt-azt küldözgetni egymás közt. És fényképezni. A fényképezés alatt nem azt értem, hogy a telefon képével akarom megnyerni az év természetfotósa díjat, csak elkapni 1-2 jó pillanatot az életemből.
55.000 alatti telefonra gondoltam. Eddig nagyon bejött a Samsung Diva, de azon ha jó tudom nincs Wi-Fi. Az LG Optimus Me P350 se rossz. Most a ZTE Blade ötletet kaptam, de erre is bizonyára van kritika.
Most akkor milyen vegyek??!

A Diva szinte egy Corby, más kinézettel. Nem ajánlom.
Az LG Optimus Me nem rossz kis telefon, nők kezében jól áll. Esetleg ha ezen a vonalon indulsz el, hogy csajos teló, akkor nézd meg a Samsung Galaxy Mini-t is, egész jó kis ketyere, és csak 3 ezerrel drágább a Vodánál kártyásan.
A kijelzője is nagyobb, sokkal nagyobb ROM, kamerájuk ugyanolyan, zenehallgatás terén is hasonló az állapot.
A ZTE Blade pár ezerrel ugyebár drágább, de szerintem megéri a pénzét. 3,5 hüvelykes, 480x800 képpontos kapacitív multitouch kijelzője van, 512 MB mind a RAM, mind a ROM, netezéshez is sokkal jobb, a zenehallgatás terén viszont nem túl erős, kissé halk, ami ugye buszon nem túl jó.
Mindent összevetve: úgy látom, a csajos vonal lenne számodra mégis inkább jobb. Felesleges költened egy ZTE-re, nem hiszem, hogy többet tudna neked nyújtani, mint egy Galaxy Mini vagy egy Me.
Sőt... Ahogy látom, a hölgyes vonal is jön be neked. :D Ami nem is feltétlenül baj, csak nagyon nézz szét! A Diva az szörnyű, nem ajánlom, viszont a Galaxy Minit és az Me-t igen. A ZTE is egy nagyon klassz készülék.
Remélem, tudtam segíteni a döntésben, további kellemes nyarat és a legjobb döntést kívánom neked! :)
Nagyon köszönöm a válaszokat. Ennyi tapasztalattal, akár beállhatnék eladónak is :)
Mostmár csak az előfizetések, és a kedvezmények szabnak határt, de optimust szeretnék. olyan kis aranyos :-]és nem tud kevesebbet (olyan téren, amire szükségem van), mint egy drágább.

Jaa, és egyébként a Vodafone ajánlatát fontold meg, ha facebookozni szeretnél.
A tarifák sem rosszak a Vodánál, és a készülékek is jó árban vannak. :)
Az LG valóban jó választás egyébként, ügyes kis telefon. :)
/Előző válaszoló/
DJuice lenne a kedvező, mert 14-26 éves korig ezt ajánlják. Olcsóbban lehet telefonálni azokkal, akiket megjelölök. Nem rossz kis ötlet (Djuice) de még utána kell járni.
Wi-Fi-ről tudok majd facebookozni? Nem?

Igen, jó kis csomagok vannak a djuice-nál is. :) [link]
Kedvezőbb, mint a Voda, bár ezt is embere válogatja, hisz kérdéses az, mennyit facebookoznál.
Egyébként nekem eddig eszembe sem jutott a djuice. Most akarok telefont venni, és ezt számításba sem vettem. Tök jó, hogy felhoztad. :D Körbe is nézek majd az oldalon.
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem eddig csak a Vodafone létezett... :DD)
És igen, wifiről annyit facebookozhatsz, amennyi csak jól esik. :)

Hajjaj... Megnéztem a készülékeket. Hát ott már koránt sem túl frankó a helyzet...
Egy X8-as például 50 ezer Ft. Borzasztó drága a többi szolgáltatóhoz képest.
És ahogy láttam, Me sincs.
Őszinte leszek, még nem volt időm a Djuice-ot megnézni.
A hívás/SMS árai kedvezőnek tűntek, bár lehet, hogy visszajönne a készülék ára, az olcsóbb hívások miatt.
Majd még átnézem :)
köszi a válaszokat.

csatlakozom a csapathoz én is most akarok telefont venni
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-09 09:12
neked mi lesz a választásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!