WorfHadnagy kérdése:
ZTE Blade, SE W8, vagy SE Xperiák közül valamelyik?
Figyelt kérdés
Melyik telefont (a kákán is csomót keresőknek: telefonnak csúfolt izét XDD) ajánljátok, illetve melyik éri meg jobban? Esetleg tudtok ajánlani ezekhez hasonló, de olcsóbb, androidos telefont? Amire kellene: természetesen telefonálni, SMS-ezni, zenét hallgatni, néha felnézni Facebook-ra, belenézni az Android alkalmazásaiba.2011. okt. 27. 18:49
1/6 anonim válasza:
Nekem ZTE van, megvagyok vele elégedve, szerintem nagyon jó:) amikre használom (amiket te is leírtál) pont jó:)
2/6 anonim válasza:
Nekem is Bladem van.Tökéletesen jól működik.Számomra megfelel.
4/6 anonim válasza:
SE Xperia Mini/Mini Pro, jobb ár/érték arány mint a ZTE Blade.
5/6 peterjkl válasza:
Jobb ár/érték arány a zte blade a 2010 es év legjobb ár/érték arányú mobilja azok am is vackok XD
6/6 anonim válasza:
Hányat is írunk? 2010? Ja váárj nem is, 2011!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!