A ZTE Blade-ről mi a véleményetek?
Most már végképp nem tudom milyen telefont lenne érdemes venni.
Hétköznapokra kellene. Reggel zenét hallgatni a buszon, napközben ránézni a facebookra, ezt-azt küldözgetni egymás közt. És fényképezni. A fényképezés alatt nem azt értem, hogy a telefon képével akarom megnyerni az év természetfotósa díjat, csak elkapni 1-2 jó pillanatot az életemből.
55.000 alatti telefonra gondoltam. Eddig nagyon bejött a Samsung Diva, de azon ha jó tudom nincs Wi-Fi. Az LG Optimus Me P350 se rossz. Most a ZTE Blade ötletet kaptam, de erre is bizonyára van kritika.
Most akkor milyen vegyek??!

Lehet, hogy ebből Optimus lesz :) köszi a válaszokat.
Am meg a lelkem mélyén reméltem, hogy jó véleménnyel vannak az emberek róla. Mert majd meghalok egy olyan kis cuki telóért :)

az optimus me szerintem nem jo semmire, mindenkepp Zte.
Esetleg ha lany v ahol latom akkor jo lesz az optimus me is.
És a Defy milyen? Mert látom, hogy az ütésálló. csak nekem nagyon tetszik az optimus. olyan kis csajos :))
Úgy tudom, hogy a Defyn nincs magyar menü... ez kiakasztana.

Ha neked a meagyar menü és a frissítések hiánya kiakasztani akkor nem ajánlom a Defy-t de amúgy nagyon ajánlom.
Így ajánlok neked egy felső középkategóriás telefont: Samsung Galaxy Ace. 56.000 a T-mobilenál és nagyon jó telefon (legalábbis én meg vagyok vele elégedve). Az nem tetszik?
320x480-as kijelző
5MP kamera autófókuszos, ledes vakuval (HD minőségű lépeket is lehet készíteni szóval azzal nem lehet bajod mert szép képeket készít)
Van benne Wifi
512MB RAM/ 512MB ROM 158MB szabad felhasználható terület és a csomagban egy 2 gigás memória kártya.
800MHz proci.
De a ZTE Blade is jó:
HD képernyő
3,2 megapixeles kamera
600MHz proci
Ebbe is van Wifi
512MB ROM/ 512MB RAM 150MB szabad felhasználható terület és a csomagban egy 2 gigás memóriakártya.
Mind 2 telefon nagyon jó. Ajánlom mind2-őt.
ZTE Blade: 40.000
Galaxy Ace: 56.000

Most lehet, hogy butaságot mondok, de vmi olyasmit olvastam a neten, hogy a szolgáltatók kicsit megbuherálják a készüléket a magyar menü "kedvéért". Hát nekem nem kell olyan telefon (Defynél).
Amiket eddig láttam hozzászólások, kommentek, mindenkinek nagyon tetszik az LG Optimus me. Igazából még nem volt semmilyen LG készülékünk itthon. Tehát nem tudom mennyire megbízható a gyártó.
ZTE-ről sem hallottam még. A Samsung Galaxy Arc-t meg kicsit drágállom. Majd azért megkérdezem a szüleimtől.
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!