Érdemes így nekem okostelefont vennem?
Netcsomagot nem fogok rá rendelni, router/wifi nincs itthon, nem akarok rootolással meg ilyenekkel foglalkozni, nem értek hozzá. :D
Érdemes lenne? ZTE Blade lenne a kiszemelt, igazából elcseszni sem lenne kedvem. :s
jahh tényleg jó teló, de az androidot nem fogod tudni kipróbálni mert ugye az a nettel él. anélkül semmire sem jó. csak van.
legalább wifi routerert vegyetek és szórjátok szét a netet h tudd használni, mert igy semmi értelme egy androidnak.
Megnéztem a telenornál, 00:42-es válaszoló, és tényleg csak 590 Ft. :O De itt nincs korlátlan facebook használat, vodánál meg van. Mondjuk azt se nézném sokat, de na. :D
Android Marketről töltenék még le dolgokat, ugye még az járna adatforgalommal.
Egyébként is mindenképp vodás szeretnék lenni, szeretem a szolgáltatót. :)
Köszi a választ és az infókat! :)
Utolsó válaszoló: Szerintem nem az lesz, hanem a vodától megrendelem a legkisebb netcsomagot. :)
Azzal is elleszek szerintem, sulimban úgyis van wifi, ott meg majd nyomom arról. :D
Köszönöm a tanácsot, egyébként igazad van!
2-3 havi netcsomag árából ki jön egy router: [link]
Szerintem is android net nélkül nem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!