Közepes árkategóriában melyik okostelefont érdemes megvenni?
Azt nem mondtad, neked mi a közepes árkategória.
60 körül Defy.
Ötvözd a laptopot az okostelefonnal. Én is ezt tettem és nem bántam meg.
http://www.youtube.com/watch?v=GHPJdqgsJ9g&list=FLFqnsJsqLDF..
Tudásal?
Nagyon okosnak hiszed magad. Csak azt nem tudod, hogy 1 éve pont a Galaxy Tabről csináltam piackutatást... Nem a levegőbe beszélek.
Elhiszem, hogy neked tetszik, de ne erőltesd rá másra, mert kevés hasonló ízlésű ember van.
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Tudod amire nekem szükségem van, azt egy okostelefontól megkapom. Ha meg több kell, akkor inkább mini notebook-ot veszek, nem ezt a fost, mert egy laptop tudásának a porszemnyi részére képes.
A samsung s8500 wave/8530 wave II és a motorola milestone droid / xt720 között vacilálok. 50-60 ezres árkategóriában.
Végeztem egy kis összehasonlítást a mobilaréna tesztek összértékelése alapján az 5 mp kamerával rendelkező 50-60 ezres kategóriában és ezek a telók kerültek ki győztesen.
A samsung felé hajlok, de tartok a badától. Jó választás?
nem ajánlom a samsungot, pont a bada miatt.
nekem motorola defym van, a marketet nagyon jól ki tudom használni. nem tudom milyen konstrukcióval vennéd, nekem odaadták 43e-ért, biztos jó ügyfél vagyok :) ennyiért bőven megéri, szép a kijelzője, 5mpx-s kamera, vaku (amit elemlámpaként is tudsz használni, ha szedsz le hozzá appot) zenehallgatásra is kiváló, a wifi hasít rajta rendesen :)
persze, biztosan vannak nála jobb telók is, de egy átlagos felhasználó igényeit maximálisan ki tudja elégíteni.
ami nagyon jó plusz feature benne, hogy víz-por-és ütésálló, tehát nem kell rá keresztet vetni, ha leejted, vagy vizes lesz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!