Milyen operációs rendszerű okostelefont érdemes venni?
Figyelt kérdés
Már mindenki mond mindent és nem tudom mi igaz. Eddig az androidot sztárolta mindenki..de már hallani olyat h nem éri meg mert "haldoklik".Tényleg így van?
A közeljövőben akarok telefont venni ( 1-2 hónapon belül) Mit ajánlotok? a legfelső határ 50.000 ft előfizetésesen.
2011. okt. 4. 20:29
2/7 anonim válasza:
Ezt Neked kell eldöntened, de az Android nem haldoklik, arról szó sincs.
Ios.. Megveszed és használod.
Android: megveszed, olvasol hozzá, sok (rengeteg) programot telepítesz, saját képedre igazítod..
Alapból sem rossz persze, de ha igazán kedveled, akkor "dolgozol" vele, sok örömöd lehet benne.
3/7 anonim válasza:
Android!
egy ideig nem fog haldokolni! :D
5/7 anonim válasza:
Októver 28 Iphone 4s magyarországon ;) 1 - 1 és fél évig a legjobb telefon lessz a piacon , szerintem ! (lásd mi történt az iphone 4 nél) labdába sem rúghat mellette az android a mai bemutató után azt hittem végem van !
6/7 anonim válasza:
* Ha olcsóbb kell , most adják ki az Iphone 4 8gb os változatát . v vegyél androidot , de az iOS t nemfogja sohasem leelőzni .
7/7 anonim válasza:
az android nem haldoklik, csak nem lesz sose közel tökéletes. az ios viszont az. lehet, hogy zártabb, de ez egyben jobb is, mert ülnek egy frissítésen, és átgondolják, nem úgy mint az android, ahol mindenki próbál valamit hozzárakni, aztán néha instabil lesz, én már nagyon sokat szoptam az androiddal, a héten adom az az x10i-met, és veszek egy olcsó nokiát, és gyűjtök a 4s-re :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!