Vodafone 845 vagy LG GS290? És miért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:22
11/15 anonim 

válasza:

Sziasztok. Hugomnak ez a 845van. Hát..nem egy felső kategóriás készülék, avminőséggel nincs gond az tuti, ami miatt nem venném meg az a gyenge érintő kijelző. Az x8at nem ajánlom, sztem nem túl jó teló. Nem ér annyit. Amit ajánlanék neked az a ZTE Blade. Nagy kijelző, relative jó érintés érzékenység. Tmob. nál 25ért vehető, nem tudom a vodánál mennyi. De a 845nél és az x8nál évszázadokkal jobb teló. :)
12/15 A kérdező kommentje:
A gyenge érintőkijelzőt arra érted, hogy nem kapacitív, vagy hogy nehezen kezelhető?
De szerintem 21 ezerért még az is belefér. Szerintem bőven best buy egy okosteló ennyiért.
Amúgy a 858-asnak a kinézetével vannak bajaim. Oké, hogy kapacitív kijelző (2,8-es kijelzőhöz állítólag inkább rossz, mint jó) meg 2.2-es Android, de csúnyácska eléggé. :D
Amúgy a ZTE Blade-nek jócskán felment már az ára, Domino csomagban 43 ezer Ft, Vitamaxban pedig 39 ezer Ft.
2011. jún. 28. 14:40
13/15 anonim 

válasza:

Nem tudtam, hogy ennyire felment az ára. A kijelzőnél arra gondolok h pl szinte erőssen kell rányomni az újad, nem csak hozzáérsz és kész, hanem jól rá kell nyomni. Írni rettentő nehéz vele...görgetésről ne is beszéljünk....Haverom nemrág vette a T.nél 25 like csomag vagy mi. De akkor ez lehet előfizus. Majd megkérdem.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, azt mondjuk írták róla, hogy eléggé nehéz kezelni.
Esetleg a ZTE-n kívül nem tudsz valamit ajánlani? Mert én már teljesen kifogytam az ötletekből. :/
És köszi! :)
2011. jún. 28. 15:02
15/15 anonim 

válasza:

Talán nyár végére lemegy az ára a Sony Ericsson Xperia X8-nak..., de nem tudom! Most ha neten rendeled akkor 32.990FT, és csak a T-Mobilnál ilyen olcsó!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!