Vodafone 845-re valami uj android frissitést?
Figyelt kérdés
Valami uj frissitést lehet letötleni hozzá? Vagy tudtok linket adni ?!2011. nov. 5. 20:18
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Ahha ... De ha véletlen valamit rosszul csinálok ugye nemtehetek kárt benne?
2011. nov. 5. 20:50
3/10 anonim válasza:
A rootolás során nem igazán léphet fel hiba. Esetleg a recovery telepítés közben lehetnek gubancok. De ha az megvan akkor onnantól kezdve bármi ami probléma felmerülne recoveryből orvoslható.
4/10 A kérdező kommentje:
Ahha... Látom témát is lehet felrakni , ahhoz tudnál linkelni utmutatót? mert leszedtem egy fas** témát:D De nem vágom a telepitését , ahhoz is Reecovery kell igaZ?
2011. nov. 5. 21:09
7/10 anonim válasza:
Magát a zip fájlt simán mint egy módosított ROM-ot RECOVERY menüből feltelepíted.
Ez ott van a linken. Így kell telepíteni.
8/10 A kérdező kommentje:
Feltettem a témát .. felül az óra részét látom utána másodpercenként kapom a váratlan hiba történt , leállitás szövegeket...
2011. nov. 5. 23:19
9/10 anonim válasza:
Gyári rom esetén előfordulnak ilyenek. Meg aztán nem is mindegyik téma működik mindenkinél normálisan.
10/10 NEMAKAROK válasza:
van hozzá!!!!!!!! mert én 2.3.7-re frissitetem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!