Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok jogtiszta frissít...

Hogyan tudok jogtiszta frissítést letölteni az android telefonomhoz?

Figyelt kérdés
Jelenleg android 2.2 van rajta, de szeretném frissíteni, és sehol nem találom...
2011. márc. 18. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen telefon és mire szeretnéd frissíteni? Úgy tudom a 2.3-ra csak a Nexus one frissíthető és a Nexus S az amin rajta van. A többi készülékre még csak most fog jönni (vagyis inkább a felső kategóriában lévőkre).

Az androidnál amúgy nem jogtiszta frissítésnek nevezzük hanem hivatalos frissítésnek, mert az android egy nyílt forráskódú rendszer, bárki hozzáférhet a forráskódhoz ingyen és legálisan.

2011. márc. 18. 15:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Ja, én nem vagyok ennyire otthon a szaknyelvben, de azért kösz a fejmosást!

Na szal vodafone 845 (hivatalosan huawei gyártmány, csak átkeresztelték, hogy legyen, aki megveszi).

Kösz!

2011. márc. 18. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
A beállításokál van egy telefon infó rész ezen belül is egy olyan menü, hogy szoftver frissítés (vagy valami hasonló). De nem hinném, hogy van hozzá bármilyen frissítés vagy, hogy egyáltalán készítenek hozzá. Viszont főzött romokat tuti találsz hozzá.
2011. márc. 18. 16:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a telón hol lehet az egészet felrakni, csak nem találok hozzá frissitést. A teló csak kicsomagolja a leszedett pakkot.
2011. márc. 18. 16:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz hozzá frissítést, mert nincs.
2011. márc. 18. 22:02
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2011. márc. 18. 23:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, mikor jön meg a frissítés?
2011. márc. 21. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha be van kapcsolva a auto system update (vagy valami ilyesmi) akkor bizonyos időnként kerersi, hogy lesz-e frissíéts.

De azért szerintem jobb ha tisztába vagy, hogy ez a telefon androidvonalon csak egy belépőszintű telefon és mint ilyen ne is várd, hogy lesz hozzá még frissítés. Szerintem örülj a 2.2-nek is, mert sok ennél jobb telefon (androidos xperia sorozat, sok motorola) nem kapta meg ezt.

Ha meg annyira frissítési lázban égsz akkor meg ott a romcsere. Feltetszel valamilyen főzött romot aztán ha tetszik tetszik ha nem, nem és kipróbálsz egy másikat.

2011. márc. 21. 19:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat a kérdésemre!

Utolsó!

Köszönöm a választ; tisztában vagyok vele, hogy ez eléggé az alja. Nem egy szupergyors teló (nem is ezért vettem). Szerintem 20ezerért azért elég barátságos ajánlat egy android készülék. Csak olvastam az új rendszerről, s azt reméltem, felgyorsul. Igen, annak is örülök, hogy a legfrissebbet kaptam hozzá, mert jobb gépekre valóban rosszabbakat is bőven raknak. Most legalább nem fogom annyira akarni.

Én amiatt botlottam az androidba, hogy ez volt a legolcsóbb telefon, amivel át tudom írni kb 3 kattintással azt a heti 6000 sms-t amit a párommal elbeszélünk (néha a nők is mondanak jó dolgokat). Sajnos muszáj voltam tájékozódni egy kicsit jobban a dolgokról, hogy ne a telóm mondja meg helyettem a frankót, de sajnos azóta a közösségi életem kb 3/4-ét itt élem. most is arról pötyörgök.

Elég nagy csapda, de szerintem sosem fogom megbánni.

kösz mindenkinek

2011. márc. 22. 00:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is szoktam olvasgatni, hogy az új rendszer mennyivel gyorsabb, de lehet tudni mindig, hogy először mindig a felsőkategória kapja meg jó esetben később az alsó kategóriások is. De ebben a kategóriában gyaakran jobban jár a gyártó ha kiad egy új modellt a frissebb rendszerrel így növelve a bevételt. Viszont az is elmondható, hpgy sok esetben a jobbban jár a felhasználó ha főzött romot használ. A főzött romok fejlesztői nem szoktak leállni 1-2 verzió után, mert mindig akad valami amivel tudja tökéletesíteni a rendszert így biztos, hogy frissül mindig valamiben.
2011. márc. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!