Hogyan tudok jogtiszta frissítést letölteni az android telefonomhoz?
Milyen telefon és mire szeretnéd frissíteni? Úgy tudom a 2.3-ra csak a Nexus one frissíthető és a Nexus S az amin rajta van. A többi készülékre még csak most fog jönni (vagyis inkább a felső kategóriában lévőkre).
Az androidnál amúgy nem jogtiszta frissítésnek nevezzük hanem hivatalos frissítésnek, mert az android egy nyílt forráskódú rendszer, bárki hozzáférhet a forráskódhoz ingyen és legálisan.
Ja, én nem vagyok ennyire otthon a szaknyelvben, de azért kösz a fejmosást!
Na szal vodafone 845 (hivatalosan huawei gyártmány, csak átkeresztelték, hogy legyen, aki megveszi).
Kösz!
Ha be van kapcsolva a auto system update (vagy valami ilyesmi) akkor bizonyos időnként kerersi, hogy lesz-e frissíéts.
De azért szerintem jobb ha tisztába vagy, hogy ez a telefon androidvonalon csak egy belépőszintű telefon és mint ilyen ne is várd, hogy lesz hozzá még frissítés. Szerintem örülj a 2.2-nek is, mert sok ennél jobb telefon (androidos xperia sorozat, sok motorola) nem kapta meg ezt.
Ha meg annyira frissítési lázban égsz akkor meg ott a romcsere. Feltetszel valamilyen főzött romot aztán ha tetszik tetszik ha nem, nem és kipróbálsz egy másikat.
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat a kérdésemre!
Utolsó!
Köszönöm a választ; tisztában vagyok vele, hogy ez eléggé az alja. Nem egy szupergyors teló (nem is ezért vettem). Szerintem 20ezerért azért elég barátságos ajánlat egy android készülék. Csak olvastam az új rendszerről, s azt reméltem, felgyorsul. Igen, annak is örülök, hogy a legfrissebbet kaptam hozzá, mert jobb gépekre valóban rosszabbakat is bőven raknak. Most legalább nem fogom annyira akarni.
Én amiatt botlottam az androidba, hogy ez volt a legolcsóbb telefon, amivel át tudom írni kb 3 kattintással azt a heti 6000 sms-t amit a párommal elbeszélünk (néha a nők is mondanak jó dolgokat). Sajnos muszáj voltam tájékozódni egy kicsit jobban a dolgokról, hogy ne a telóm mondja meg helyettem a frankót, de sajnos azóta a közösségi életem kb 3/4-ét itt élem. most is arról pötyörgök.
Elég nagy csapda, de szerintem sosem fogom megbánni.
kösz mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!