Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone 845 vagy LG GS290?...

Vodafone 845 vagy LG GS290? És miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 19:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez olyan kérdés volt mintha azt kérdeznéd Trabant vagy Mercedes! :)

Nem lehet összehasonlítani az Lg egy alsókategóriás diszkont érintős mobil(főleg fiataloknak), a 845-ös egy felsőkategóriás Androidos okostelefon komoly mobilfelhasználóknak!

Remélem leesett mire célzok!

2011. jún. 24. 19:44
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! :)

Hát igen, csak egy árban vannak, aztán nem tudom, mit várjak ettől a Huawei kínai terméktől.

Minőségben nem tudom, mit gondoljak róla. Olvastam tesztet, Androidos készüléket szerettem volna már amúgy is régóta kipróbálni, szóval lehet, azt venném meg. De félek, hogy azért ennyire alulárazott, mert olyan is...

Az LG-ről csak rosszat hallok, azt nem tudom, érdemes lenne-e kipróbálni. Egyébként is túl nőies, és a tudása sem valami eget rengető (és még finoman fejeztem ki magam)

Szóval egyértelműen a Huawei a jobb választás?

2011. jún. 24. 20:05
 3/15 anonim ***** válasza:
[link] Ezek közül biztos hogy a Vodafone 845-öt venném meg, de ha ebben az árban keresgélsz telefont, akkor mindenképpen Sony Ericsson Xperia X8!!
2011. jún. 24. 20:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Tévhitben élsz! A Huawei nem kínai gagyi gyár, a világ 3. legnagyobb távközléstechnikai cége.Ők gyártották és szerelték pl. a Vodafone teljes európai rendszerét.

A minőséggel és háttérrel abszolút nincs gond, az az egyszerű oka hogy szuperolcsó a 845 ös(és mindegyik Vodafone mobil) mert Vodafone sajátmárkás termék és egyedi szerződéssel óriási készletet gyárt nekik a Huawei így a biztos haszon tudatában fillérekért legyártják.

2011. jún. 24. 20:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Az X8-asal az a baj, hogy 40 körül van a vodánál, arra pedig nincs pénzem. :/

Pedig nagyon tetszik is, főleg feketében, és csupa jót olvastam róla.

Utolsó válaszoló: Hát igen, ez az a része, amit nem tudtam. :)

Meg ugye a sztereotípia, hogy kínai termék=shit...

...Ami ugye sok esetben érvényesül is - sajnos.

Szóval akkor minőségileg sincs vele probléma? Mert a tudása valószínűleg kenterbe veri az LG-t.

2011. jún. 24. 21:02
 6/15 anonim ***** válasza:
20:19-es vagyok!! Ha mindenképpen Vodafonnál akarsz venni telót és az SE Xperia X8-ra nincs most pénzed és MOST akarsz telót venni, de csak ez a kettő a választék akkor tényleg Vodafone 845, de én inkább gyűjtenék még, spórolgatnák még a SE-XperiaX8-ra!!!
2011. jún. 24. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp a kettő közül kell valamelyik akkor vodafone.
2011. jún. 28. 10:29
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszia válaszod! :)

Hasonló árban (max 25K) tudsz valami jobbat esetleg ajánlani? Vodás vagy T-Mobile-os szeretnék leginkább lenni,d e nem igazán találok jó ajánlatot.

2011. jún. 28. 11:18
 9/15 anonim ***** válasza:
ha t.mobilos akarsz lenni akkor meg a samsung star 2 is jó
2011. jún. 28. 12:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Mobilarénán igencsak lehúzzák, a Vodafone-os telónak pedig nagyjából okés a tesztje.

Az SE X8-as ára szerintetek nyár végére lekerül valamelyik szolgáltatónál 30 ezer alá?

2011. jún. 28. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!