Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia c7 jó választás?

Nokia c7 jó választás?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 15:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
De láttam App store-t megnyugtatlak:) Mivel Ipod touch tulajdonos vagyok és Apple Macbook Air-em van és volt már Iphone-om is. :) De telefonban nem kell Apple, 3GS-em volt és sok bajom volt vele. Neked ez miért fáj? Elárulod? Úgy láttam te kitartóan szidod a Nokiát mindenhol. Elég sok szabadidőd lehet:) Irigyellek.
2011. jún. 30. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
nincs sok szabadidőm, csak ittvan előttem a gép meló közben :D amúgy nemhiszem, hogy volt apple cuccod, ha az Ovi Store-t ajánlgatod...azt meg pláne nem, hogy egy 3gs-t lecseréltél egy Nokiára (vagy max ha nagyon gyp-s vagy)
2011. jún. 30. 13:03
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy majd a te véleményedre fogok alapozni kedves okoskodó! Ki vagy te, hogy megkérdőjelezz??? Gyere el hozzánk és megmutatok mindent. Bár várjunk...egy ilyen kellemetlen embert nem szívesen látok. Az App Store leginkább az amerikai lakosságra lett fejlesztve ugye, nem a csóró Balkánra. A legtöbb jobb alkalmazás, játék pénzbe kerül. Ilyenre meg csak az költ, aki nem normális szerintem a mai világban. Pl. zenéért mi a fenének fizessek? Nekem jobban tetszik az Ovi Store. Sajnálom, hogy ennyire boldogtalan életed van, hogy minden egyes emberbe belekötsz :( Az Ipodomat nagyon szeretem, zenehallgatásra sosem vennék mást csak Apple-t. De nekem a telefon nem jött be. Elnézésedet kérem. Ill. várjunk csak...nem kérem. Ez a szuverén véleményem. Ráadásul én használója vagyok a C7-esnek. Te meg nem. Honnan is tudnád? Bírom az ilyen okoskodókat, akiknek közük nincs ahhoz, amit szidnak teli szájjal és verik a mellüket...Sajnos ilyenekből van több ebben az országban...Ezért is nem haladunk sehova.
2011. jún. 30. 13:16
 14/23 anonim ***** válasza:

ez is azt bizonyítja, hogy csak képeken láttad őket...kezdjük ott hogy létezik jailbreak, és egy installous nevű alkalmazás, amivel mindent ingyen leszedhetsz, ami az app store-ban van. amúgy az ovi store-ba is vannak fizetős és ingyenes appek. csak az ingyenes egy kalap sz@rt sem érnek, az app store-ban meg vannak használható free appek is. amúgy érdekes, hogy az ipod tetszik, az iphone meg nem...tudniilik ugyanaz a rendszer van rajtuk, amit IOS-nek hívnak.

a symbianra még telepíteni is nehézkes...mer szignózni kell mindent, meg a nokiaprogramokon keresgetni/ leszedegetni. meg a procija is elég gáz a c7-esnek. ARM 11-es, 2004-ben jött ki, 7 éves konstrukció. A 3GS-ben meg Cortex A8-as van, ami 1 lapon sem említhető vele.

2011. jún. 30. 13:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Én befejeztem. Szerintem neked komoly gondjaid vannak:S Nézesd meg magad orvossal míg nem késő! Igen, tudok a jailbreakről, de nem fogok ilyen durva beavatkozásokat végrehajtani a cuccaimon. Se szignózni, se semmi. Nekem nem éri meg, hogy utána esetlegesen garancia vesztéssel járjon vagy tököm tudja mivel. Nem épp legális. Másik dolog, amit nem szerettem az apple-ben, hogy csak Itunes-sal lehetett rá pakolgatni zenét, videót. Utálom az Itunest, elcseszett egy program. Ipodhoz ezért is használok inkább Sharepodot. Néha behülyül, de még így is sokkal jobb, mint az itunes. Az ovistoreban pl. most a 20 legjobb játék ingyenes teljesen(angry birds, fruit ninja, sims 3 hd, monopoly hd...). Mondom én befejeztem. Légyszíves szállj le rólam! A kedves kérdezőnek meg azt üzenem, hogy nyugodtan vehet C7-et. A mostani árához képest rengeteg mindent tud.
2011. jún. 30. 13:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Milyen bonyolult beavatkozás? :D A Jailbreak egy 10 perces egyszerű művelet. Az itunes-t meg rohadt egyszerű használni, csak ész meg angoltudás kell hozzá. Amúgy Jb-el azt is meglehet oldani, hogy ne kelljen itunes. Szignózás nélkül amúgy hogy teszel progikat a nokiádra, ha nem akarsz rájuk pénzt költeni? Ja, hogy nem telepítesz rá semmit?

Amúgy a Nokia is kijelentette, hogy már ne vegyen senki Symbian-t, mert teljesen szakítottak vele és itt az új sokkal jobb rendszerrel ellátott mobiljuk, az N9. Akkor most a Nokia is hülye?

2011. jún. 30. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:
És legális??? Nem hinném. Angolul pedig kiválóan tudok, köszönöm érdeklődésed. Nem azzal volt a bajom, hogy nem tudok angolul, hanem utáltam, hogy nem lehet simán csak belepakolni a mappába a zenét, hanem vacakolni a szinkronizálgatással+hogy ha pl a gépről letörlöm a zenéket akkor az életbe többet nem lesznek meg, mert ugye nem lehet itunes-ról gépre másolni. Vannak bevált oldalak, pl. gallery9, ahonnan témát töltök rá. Az ovi-ból meg minden mást. Játékokat, alkalmazásokat. Amikre nekem szükségem van az mind ingyenes. Egy átlagember nem bonyolult matematikai számítások elvégzéséért vesz telefont. Lehessen rajta netezni, játszani, sms-t írni, telefonálni, legyen benne gps, lehessen vele fényképezni, videózni. Már ezzel is sokat mondtam. Bőven kielégíti a szükségleteket. 4-5 évvel ezelőtt álmodni se mert senki ilyen telefonokról. Most meg már ez is kevés??? Miért??? Felhívnám rá amúgy a figyelmedet, hogy a legtöbb ember még ezt a telefont sem engedheti meg magának. Örülhet, ha egy Nokia 3310-esre jut neki. A legtöbb magyar embernél régi telefont látok. Szóval örülj, mint majom a farkának, hogy neked jut ilyesmire. Nem hiszem, hogy attól jobb meg több vagy, ha leblamálsz mindent, ami nem Iphone. Hihetetlen az a túlzott sznobéria, ami körülveszi. Arról nem beszélve, hogy irreálisan magas az ára. Én anno ajándékba kaptam, de közel sem nyűgözött le annyira, hogy pl. saját pénzből is olyat vegyek. A macbook és az ipod más tészta. Arra megérte/megéri áldozni. Én ehhez már fáradt vagyok és időm sincs ilyesmire. Van, akinek van munkája (nem olyan, hogy netezhet egész nap és lógathatja a...) , programja és párja és nem ér rá egész nap. Szóval a viszon nemlátásra:)
2011. jún. 30. 13:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Ezért kell androidos telefont venni mert ezek a gondok elszállnak!

C7 helyett meg inkább egy Samsung Galaxy Ace!

Sokkal de sokkal jobb!

2011. jún. 30. 15:36
 19/23 anonim ***** válasza:
ez nem szólok le mindent, ami nem iphone. én csak a symbianos nokiákat szólom le, de azokat szinte mindenki. a C7 áráért kapsz egy Motorola Defy-t, ami minden tekintetben jobb, ráadásul strapa telefon...
2011. jún. 30. 15:47
 20/23 anonim válasza:
52%
A Nokia C7es tényleg nagyon szuper telefon az árához mérten! Galaxy Ace???pfff. összehasonlítottad, hogy mennyivel többet tud a C7? A Motorolák pedig kakik. Akkor már HTC vagy Blackberry. De a C7es is vadijó.
2011. jún. 30. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!