Samsung Galaxy Gio vs. Sony Ericsson Xperia Mini (v. Mini Pro) [NEM X10! ]? Melyik lenne a jobb választás?
Nekem Giom van, ami egy egész jól működő telefon, de inkább minit vennék, abban 1GHz-es a proci, az enyémben csak 800MHz-es, tehát a mini gyorsabb, kevésbé fagy és akad. A kamerája a mininek 5 Mp-es, és HD-ban vesz fel, + van vakuja, a gionak nincs vakuja, nem HD minőségben kamerázik és csak 3 Mp a kamerája. Ja és van képstabilizátor is a miniben, ami nekem nagy nyűgöm, hogy a gioba nem tettek. Nem is beszélve arról, hogy a gio sötétben nem igazán tud fotózni, viszont úgy tudom, hogy a minibe már tettek egy Exmor R nevű fejlesztést, ami miatt sötétben is tud fényképezni.
A készenléti idejük hasonló lehet, maximum másfél 2 nap. De a gio például nem ébreszt kikapcsolt állapotban, és úgy tudom a mini már igen.
Amúgy a gio is jó telefon, de a mini jobb, és korszerűbb, gyorsabb, és többet tud. Egyszerűen egy erősebb telefon. A mini pro meg azoknak jó, akik ragaszkodnak a billentyűzethez, de nagyon hasonló a tudásuk.
Ja és hát a Gio nem egy mini telefon. Sőt. :) Remélem tudtam segíteni :))
Ez nem kérdés.Xperia mini pro.
jobb mint a mini,mert van benne qwerty,és a 3colos kijelzőn nem jó gépelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!