Nokia c7 jó választás?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 15:58
2/23 anonim válasza:
igen nekem is ilyenem van és nagyon szeretem : )
3/23 anonim válasza:
előző!
lehet szereted de ha fognál 1 androidos gépet egyből eldobnád!
Inkább mást! Nokia nagyon leszerepelt!
Inkább Galaxy Ace !
4/23 bp1985 válasza:
Ha ingyen van, és eladásra szánod, akkor igen, de amúgy meg nem.
5/23 anonim válasza:
nekem csak úgy kéne, ha valaki fizetne hogy bezúzzam
6/23 A kérdező kommentje:
aham. és az új I Phone 4 az jó??
2011. jún. 18. 23:39
7/23 bp1985 válasza:
Nem egy kategória. Ha kihasználod, akkor jó, de am netre felesleges.
8/23 anonim válasza:
Igen! Nagyon megbízható, okos telefon. És nagyon szép is. Én teljesen meg vagyok vele elégedve és bátran ajánlom neked! Rengeteg alkalmazás, játék, téma... van rá. És az Ovi Store-ért külön plusz pont a Nokiának. Akik szidják ezt a telefont, azok életükben nem fogtak még a kezükben ilyet. A nokia 5800 érintős szériája pl. egy kalap kaka volt. De ez már nem az a kategória. Én Samsungot cseréltem erre. Arról megvan a magam véleménye...
9/23 anonim válasza:
az iphone 4 hatmilliárdszor jobb
10/23 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:53
az Ovi Store egy hatalmas hulladék. A legrosszabb market okostelókhoz. Te meg látszik, hogy nem láttál még App Store-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!