Merjek ilyet venni? (kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Samsung E250
és kérlek szépen mondjátok már meg hogy hol lehet még kapni mennyiért.. és véleményeket is!!:))
2011. máj. 6. 21:59
1/7 anonim válasza:
Miert szeretnel ilyen "elavult" telefont venni?
2/7 anonim válasza:
használtba tuti.
am rokonomnak meg bnőmnek is volt ilyen telója...de bnőm nem nagyon szerette.
rokonom meg ink a 3410est használja,mert soha nincs térerő...:S
3/7 A kérdező kommentje:
mert nem olyan "egyesek" vagyok akiknek csak az érintőre fáj a foga..
2011. máj. 6. 22:16
4/7 anonim válasza:
Senki sem mondta hogy érintőst vegyél, csak szépen megkérdezte hogy minek kell ilyen elavult telefon ...
Tényleg, minek?
5/7 A kérdező kommentje:
mert a samsung e250-ben van bluetooth és zenelejátszó és az kéne nekem és nekem nincs rá ssok pénzem max. egy tizes..azért kereseok olyasmi telót..
2011. máj. 6. 23:21
7/7 anonim válasza:
Ezert nem kell lenezni meg vkit....am ha nem erintos ink sony ericsson vagy nokia...abba is van bluetooth...meg zene...es nem erintosbol azok sokkal jobbak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!