Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha ma is olyan meleg lesz...

Ha ma is olyan meleg lesz mint tegnap, akkor merjek rövid ujjú bodyt adni a 9hónapos kisfiamra?

Figyelt kérdés

Vagy maradjon még a hosszú ujjú?

Illetve azt szeretném kérdezni,h mikortól lehet rájuk adni halász nadrágot?

12-16óráig nem viszem öt ki,h nehogy leégjen,mert olyan kis fehérbőrű a kis drágám!:)

2010. jún. 6. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap délután voltunk lent, olyan 4-körül, 8 hónapos a lányom és már rövid ujjú bodyt és egy vékony nacit adtam rá.
2010. jún. 6. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Megsül szegény, ha hosszú ujjút adsz rá. Nem kell ám őket túlöltöztetni! Néha látok szülőket pici babával 28 fokban és a gyerek vastag sapkában, betakarva egy olyan vastag pléddel, amivel a fiam még télen sem takarózik. Rövid ujjú, rövidnadrág, zokni, szandál és vigyél neki egy kardigánt, de ne a legmelegebbet. Amúgy inkább 11-15 óráig ne vidd ki, az a veszélyes időszak és kend be naptejjel, mert ha nagyon süt a nap délután 5-kor is megéghet.
2010. jún. 6. 10:28
 3/7 Tittiritty ***** válasza:
Én a 6 hónapos babámat tegnap is és ma is rövidujjúban és rövid naciban sétáltattam.
2010. jún. 6. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Lassan 9 hónapos a kisfiam. Tegnap egy rövid ujjú body meg egy rövidnadrág volt rajta.Ja, meg zokni. A keresztanyukájával sétáltak egy 3/4 órát, közben elaludt! fél 7 felé adtam rá egy hosszú nacit, este 8kor vittem be fürdeni, de még akkor is csak rövidujjú bodyban volt. Nem kell őket túlöltöztetni, mert beizzadnak, aztán náthásak lesznek, meg hát ők sem érzik jól maguka!
2010. jún. 6. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég lesz a rövid ujjú body rövid gatyóval. hidd el, sokkal rosszabb ha egy babának melege van, mintha fázna. Nem tudom igaz-e a történet, ismerősöm mesélte egy ismerőséről: annyira féltette a megfázástól a gyermekét, hogy 25 fokban is vastag pulcsiban, alatta trikó és póló, farmer nadrágban, zokni és cipőben vitte sétálni. Hőgutát kapott.
2010. jún. 6. 14:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nehogy hosszú újjút adj rá mert hőgutát kap szegély gyerek és már simán adhatsz rá rövidnacit is.
2010. jún. 6. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a pár hetes babámra napozót adtam ilyen időben, nem hogy 9 hónaposra.
2010. jún. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!