Hány fokban alszik eset a babátok és miben 13 honapos fiam lehet hogy azért kelfel éjjel mert fázik 23 fokban? Rövid ujju bady és hosszu ujju pamut rugdalózóban alszik és meleg szörös takaroval takarom be, de szerintem ez nemsokáig van rajta!
Az én babám 7 hónapos. Napközben 19, fürdésnél 22, éjjel 19-20 fok van. Még soha nem volt náthás.
Szerintem a babádnak inkább melege van.
Nálunk este lefekvéskor általában 23 fok van. Reggelre 20 fokra hűlik le a hőmérséklet.
9 hós kislányom ujjatlan bodyban, vékony pamut rugiban és egy plüss hálózsákban alaszik. Nem kell takargatni, mert nem tudja lerúgni magáról. Ha úgy érzem kicsit hűvösebb van, akkor még betakarom egy vékony pléddel.
Ha bejön az igazi hidegm, akkor kicsit vastagabb hálózsákba teszem.
Ja és mindig egy érettl nagyobb hálózsákba, mert az tuti kényelmes neki.
vegyél hálózsákot.
amióta azt használom kisfiam nyugodtabban alszik nem forgolódik és hát nem tudja lerúgni magáról.
egy hosszú ujju bodyban alszik meg a hálózsák.
elég meleg van nálunk így elég neki.
de te akkor adj rá ujjatlan bodyt egy lábfej nélüli rugit meg egy hálózsákot. amikor nem volt még fűtésünk kisfiam így aludt.
próbálj ki több mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!