Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Került már időzavarba a...

Került már időzavarba a mobilod? És mi volt az oka? Úgy értem:

Figyelt kérdés

Nem tökéletes a mobilom, de azért még működik. Viszont le volt merülve, és egy napig nem kapcsoltam be és nem töltöttem fel. Aztán igen. És aztán néztem a pontos idő kijelzőt, 3 teljes órát késik!!!

Ez hogy lehet?

2011. máj. 4. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Beállítottad? Utána késett?
2011. máj. 4. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, teljesen pontosan járt eddig, és semmit nem állítottam rajta.

Egyszerűen le volt merülve, feltöltöttem, és nem sokkal utána mikor direkt az időre voltam kíváncsi, akkor vettem észre, hogy az lehetetlen... 3 órát késik azóta is, pedig ki-be kapcsoltam újra, hátha megjavul. Semmi.

????

2011. máj. 4. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Átállítottad a rendes időre?

kapcsold ki az automatikus időfrissítést. Vagy kapcsold be. Majd kiderül, melyik működik jól.

2011. máj. 8. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kvarcórám hülyült meg egyszer, őszerinte a nap 24. óráján is túl jártunk már. Nem emlékszem pontosan, de negyvenvalahány óra tizenvalahány percet írt ki. Én meg néztem, mint Misi a moziban, hogy most akkor hány óra van...
2011. máj. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!