Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SIM-kártyazár? Hogyan?

SIM-kártyazár? Hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan oldjam fel ha aktiválódott??Át lett téve másik telefonba és most nem ismeri fel a telefonom s SIM-kártyám(Samsung)
2011. márc. 28. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
A SIM kártyazár annyit jelent, hogy kéri a PIN, vagy PUK kódot a telefon, ha belerakod. Ha nem ismeri fel a telefonod, vagy tönkrement a kártya, vagy nem jól érintkezik a telefonodban.
2011. márc. 30. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egy szolgáltatónál vetted, akkor a szolgáltató lekódolja,hogy csak az ő általa gyártott SIM kártyát használhass. Pl. ha te vettél egy Vodafonos telefont, és neked van egy T-mobile kártyád, akkor a kettő nem fog együtt működni. Ez a probléma?
2011. márc. 30. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nem az a probléma, hanem az hogy a telefon biztonság menüjében beállítottam a sim-kártyazárat és kivettem belőle a sim-kátyát és beleraktam egy másik telefonba ami a régi telefonom!és most a samsung-om nem akarja felismerni!!!
2011. márc. 31. 14:56
 4/6 anonim válasza:
Ebben a helyzetbe vagyok én is éppen most...Esetleg azóta sikerült megtudnod a megoldást?Mert akkor engem is nagyon érdekelne!Köszi
2011. ápr. 7. 14:31
 5/6 A kérdező kommentje:
nem is a simzár volt a baj a kártyát kellett csak megtisztítani vmi sprayyel nekem szervízben csinálták, de egy fityingembe sem került :)
2011. ápr. 7. 18:49
 6/6 anonim válasza:
Köszi,és örülök neki,hogy megoldódott a problémád:)
2011. ápr. 10. 10:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!